inte det roligaste

.jag 2016-02-18 07:59 (inga kommentarer)
jobbar och stångas med en myndighet, jag får felmeddelanden när jag ska redovisa en grej, de påstår att det är fel tulltaxenummer på en produkt, jag påvisar att jag har rätt tulltaxenummer, de säger att det räcker med sex siffror och att jag ska ta bort resten, jag svarar att JAG HAR ALDRIG HAFT MER ÄN SEX SIFFROR. nä, jag använde inte versaler, men jag hade god lust. gah. det är så himla tröttsamt.

igår när jag kom hem var mr S på hugget och ville att vi skulle åka och kolla på ett rätt så nytt naturreservat i närheten, och ibland känner jag att vi är lite dåliga på det här att komma iväg och göra saker tillsammans så jag snodde ihop min bulldeg och så åkte vi medan den jäste. det var kallt och blåsigt, men skönt. sedan hem och baka och sedan deklarerade jag att jag MÅSTE sätta mig och läsa, jag har en kursbok på engelska som bara redovisar forskningsresultat och den är apsvår med en massa facktermer som måste slås upp stup i kvarten, så det går inte fort. jag satte mig och pressade mig mödosamt igenom ett kapitel, och sedan upptäckte jag att det var FEL kapitel. sånt kan ju göra en lite matt, men det var bara att plöja vidare.

och så har jag pms-huvudvärk som ligger och mal dygnet runt, och så kom det väl SNÖ i natt. alltså jag hade god lust att lägga mig ner i en driva och lipa, men det blir ju ingenting bättre av så jag sopade av bilen och slirade iväg till jobbet i sakta mak.


och nu ska jag in och stångas en vända med affärssystemet. alltså det här med att försöka omorganisera resterna av en helt sönderomorgansierad arbetsplats och samtidigt byta affärssystem och samtidigt se till att de som är ansvariga för de tekniska bitarna inte går att nå eftersom de är på semester, det måste vara cirka det sämsta påhittet sedan tyskarna marscherade in i polen 1939 eller så. det är kul nästan jämt. eller kanske inte så jättemycket då.

nä, men om jag skulle rycka upp mig. ikväll ska jag ha min hundkurs, jag hann med att förbereda den igår så jag känner att jag vet vad jag ska prata om och vad vi ska träna. och den gruppen är så himla trevlig, vissa av hundarna har jag fått följa sedan de var snudd på valpar och det är jättekul. jag känner mig extremt pepp inför vårens kurser när jag ska få träffa nya och gamla deltagare om vartannat. jag har alltid tänkt att allmänlydnadsinstruktör, det måste ju vara ett öde värre än döden, men vad kul det är att ha fel.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.