och så blev det äntligen fredag

.jag 2016-02-12 08:04 (inga kommentarer)
alltså, är det något som gör mig extremt tillfredsställd så är det känslan av att vara effektiv, få saker gjorda, ligga i framkant. igår avslutade jag ett projekt på jobbet där deadline var 20 februari. jag svepte iväg och handlade inför helgen och fixade presenter till lille O direkt efter jobbet, det tog inte så värst lång tid. sedan hem, städa och så iväg och hålla kurs på kvällen. sen kom jag till jobbet, fick konstiga felmeddelanden och inget funkade som det skulle i nya affärssystemet och jag kan ingenting göra förrän IT-chefen kommer vid åtta. så istället för att bara sitta och dumsurfa eller göra ingenting så har jag utnyttjat dötiden genom att lyssna på en föreläsning i ena distanskursen, gjort klart en inlämningsuppgift samt börjat spåna på ett projektarbete i den andra. rätt så väl förvaltad morgon om jag får säga det själv.

efter jobbet ska jag på massage och sen på biblioteket för att reka ytterligare inför det kommande projektarbetet. sedan hem och göra pizza och ta ett glas vin och kolla på tv tror jag, för det finns ju gränser för hur effektiv och duktig man får vara en fredagskväll.

i helgen blir det spårning på lördagen och tävlingslydnadskurs på söndagen, roligt. i övrigt inte speciellt mycket planerat och eftersom jag nu blev klar med inlämningsuppgiften som skulle lämnas in senast söndag så behöver jag inte stressa över den heller. göttgöttgött.





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.