torsdag

.jag 2016-02-11 12:00 (inga kommentarer)
det går framåt. igår var jag så stressad att magen kändes som en hård knut och att lungorna också låg nånstans därinne. men idag är det lugnare. vi hackar oss sakta fram genom berget av trilskande jobbgrejer, det är precis hopplöst emellanåt, men stämningen är på något sätt ändå rätt god och vi skrattar mycket i fikarummet. den där spårbarhetsgrejen som jag höll på att gå upp i limningen över häromdagen är löst, jag ska få tillgång till den där databasen slipper springa och be andra. det ska bara lösas rent tekniskt först. det är överlag jättemycket som bara ska lösas rent tekniskt, men nån gång kommer det kanske att flyta på igen.

igår tränade jag med hundarna, körde fjärrdirigering och sändande med ställande och läggande med valpen, vilket han tyckte var jättelivat, och började träna sändande med ställande med minsting som inte fattade mycket, men han var glad ändå. så det var en trevlig känsla, speciellt med valpen. lite misstänksamhet sitter kvar, men det har blivit mycket bättre. PUH.

och sen hann jag med att förbereda för kvällens kursstart samt göra klart den sista inlämningsuppgiften för denna veckan. nu funderar jag på om jag ska hinna köra en snabb vända och reka efter presenter till lille O efter jobbet, jag hade egentligen tänkt göra det imorgon men så såg jag att jag hade bokat massage efter jobbet, och efter massagen vill jag verkligen bara hem och ta det lugnt och inte trängas i affärer.

och en annan bra sak: tandläkarbesök i morse, som var utan anmärkning. nu är det så många år sen jag hade hål senast att jag tänker att det väl fan bara är en tidsfråga, det eller att någon gammal fyllning rasar, och då blir det INTE ROLIGT, jag blir ju liksom gråtfärdig bara vid tanken på borr, bedövning och såna grejer. men hål var det i alla fall inga, knappt ens någon tandsten, och allt såg bra ut. jag vet inte om någon som inte har tandläkarskräck kan förstå den enorma lättnaden, men jag kände mig i alla fall mycket nöjd efteråt. sen passade jag på att gå till kyrkogården och tända ett ljus eftersom det var PH:s födelsedag häromdagen och tandläkarmottagningen ligger precis i närheten. någon annan hade varit där och lagt rosor på graven och tänt ljus i lyktan som jag fixade i höstas, och det känns lite fint att det är andra som också kommer ihåg. och solen lyste lite blekt över en regnvåt kyrkogård och det var tyst och stilla som det brukar vara där fastän det nästan är mitt i stan.

ja, sen åkte jag tillbaks till jobbet och tröskade vidare. och nu: äta lunch.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.