we're just dancers

.jag 2016-02-08 08:43 (inga kommentarer)
ny vecka och nya tag och det är fullt upp faktiskt, men kul. eller ja. jobbet är väl SÅDÄR, men jag har bestämt mig för att försöka förhålla mig så lite som möjligt. göra det jag måste och sen får det andra väl trilla på plats efter hand. eftersom det tydligen är så OMÖJLIGT att få vara delaktig i beslut som ändå påverkar en ganska mycket. men ska det nu vara så att dessa beslut ska fattas över ens huvud så får jag väl gilla det läget då och vara en sån som bara gör det jag ska och inget mer. their loss liksom.

men ja, i övrigt är det bra. kursen i lördags gick bra, det kändes som att alla var nöjda. och tävlingen igår gick också bra. det var en ny erfarenhet att tävla inomhus, även om det var skönt med en uppvärmd hall kändes det nästan klaustrofobiskt när man annars är van vid jättestora ytor utomhus. men duktiga minsting fixade att hålla ihop trots att han är ganska lättstörd och den lilla plätten vi hade att värma upp på var precis vid entrén där det hela tiden kom och gick en massa folk så det kändes som att han hela tiden tappade fokus för att han var tvungen att kolla vad som hände runt omkring. men det gick ändå vägen, och förutom att det förstås var jättekul så var det också skönt för planerings-führern som nu vet hur träningen ska läggas upp i fortsättningen.

ikväll blir det pluggande. nu går jag ju "bara" två distanskurser, men den ena är MASSIV. rolig och intressant, så det känns inte så enormt betungande, men tid tar det ju ändå. nu är det en rätt så omfattande inlämningsuppgift som ska vara klar senast på söndag och jag gillar ju inte att vara ute i sista sekunden. jag hade tänkt sätta mig med den igår, men jag var så in i norden trött när jag kom hem från tävlingen att jag somnade som ett stenblock i soffan och sen var det bröd som skulle bakas och mat som skulle lagas och ätas och äkta män som det skulle hånglas med som kom lite högre upp på prioriteringslistan. så det får jag ta tag i idag istället. imorgon kväll är det minstings tävlingslydnadskurs, men jag har några timmar på eftermiddagen innan jag måste åka, på onsdag har jag bokat inomhushall för egen träning, men det är bara en halvtimme. på torsdag börjar kursen jag ska hålla på brukshundklubben. så här gäller det att vara väldisciplinerad och suga tag i de lediga stunderna. men det är okej, jag gillar ju att vara väldisciplinerad och välorganiserad och ha ordning och reda och koll på allt. plus att jag får så många bra idéer till allt från kursupplägg till hemtentaformuleringar när jag är ute i skogen med hundarna. win-win liksom.

men nu ska jag väl beta mig igenom en hög jobbtråk innan veckans första möte.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.