torsdag

.jag 2016-02-04 08:59 (3 kommentarer)
när man har gått en hel dag med massiv huvudvärk och nästa dag vaknar utan så är det lite som att få en fin present. så var det för mig idag. och det gillar jag, eftersom gårdagen bara var någonting att genomlida. jag var ute i skogen med hundarna efter jobbet, en underbar runda och det var jättehärligt väder och nästan lite vår i luften, och allting bara maldes ändå bara ner till grusig huvudvärk i alla fall. så efter den där hundrundan blev det inte många knop gjorda ens när den värsta huvudvärken motats bort med ett par citodon. det blev soffa och tv och ingenting vettigt gjort.

men nu är det en ny dag och nya möjligheter. idag är planen: jobba, hem och städa, iväg och träna med minsting. jag har bokat en stund i en inomhushall både idag och imorgon, så lyxigt att ha en sån 10 minuters bilfärd hemifrån när det är kallt och blött utomhus. idag och imorgon ska jag bara träna momenten i den ordning de kommer på tävling och fokusera på förberedelserna inför varje moment. minsting är ju lite...vimsig, kan man väl säga och behöver mycket rutiner och vägledning för att inte chansa hej vilt på första bästa moment han tror är rätt. just nu är det läggande och ställande under gång och jag hoppas hoppas hoppas att han kan klara sitt LP1 på söndag, för i tvåan är det bara läggande under gång och då kan man lägga all fokus på det. nu blir det en evig balansgång på vad man ska boosta mest. men ja, vi kommer ju dit NÅGON GÅNG, om det nu inte blir på söndag. men en liten hypotumme på söndag förmiddag hade ju inte skadat.

ja, och tror ni inte att jag håvade in ett VG på hemtentan som jag igår funderade på om jag ens hade begripit överhuvudtaget, men det hade jag visst uppenbarligen gjort. mmm...VG. jag tänker att jag nog inte är så jävla dum ändå trots allt.

Tinto

Grattis till fina studieresultat! Bra jobbat! Men ska du inte vila lite på lagrarna nu och varva ner lite?

2016-02-04 11:20:39

LaBonita

Du är jävligt smart faktiskt. Grattis även till lyckat resultat på hemtentan. Bladi fantastikt gjort av dig!

2016-02-04 18:30:52

AnnA

Yeay till VG!

2016-02-04 21:28:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.