harvar på

.jag 2016-01-28 07:11 (inga kommentarer)
gårdagen var ingen sinekur, kan man ju lugnt säga utan att överdriva det minsta. för det första blev jag ju tillslängd en ny person som har motsvarande min tjänst fast i ett annat bolag och som jag skulle ta hand om och visa och gå igenom rutiner och allmänt vara tillhands för. sen skulle vi ha test av och utbildning i vårt nya affärssystem. tanken är att vi ska ha ett och samma system i alla bolag, och den tanken är ju JÄTTEBRA, och så blev det bestämt att man skulle ha det system som man hade i ett av bolagen, tyvärr inte vårt då. men det systemet är ändå hyfsat likt vårt nuvarande, så det blir nog inte alls lika bökigt att byta som det var sist, 2011, när vi bytte förra gången, till ett som var helt olikt vårt gamla och allting fick ändras och läras om och som det är först nu som man börjar känna sig hemma i, tycker jag. så övergången blir nog lite skonsammare, MEN sen är det här systemet helt anpassat efter förutsättningarna i just det bolaget, och vi har inte samma förutsättningar i de andra bolagen, så då blev det ändå en massa meckande och dividerande om hur vi skulle ha det och konflikter kontra ekonomi och produktion och vad som är tekniskt möjligt. kan väl säga att ordet "käbbel" togs till helt nya nivåer. åh, så tröttsamt.

och så den här bristfälliga informationen, jag retar ihjäl mig. där sitter folk i projektgrupper och bestämmer saker över ens huvud, och jag är fine med det, men det här när man liksom får reda på grejer som kommer att påverka ens arbete jättemycket, bara sådär i förbigående, fan, vad det stör mig. JAMEN KUL ATT MAN FÅR VETA NÅT DÅ, fräste jag helt oprofessionellt igår till en som dessutom inte hade speciellt mycket med det att göra, och sedan kände jag mig helt gråtfärdig och utanför och tänkte att jag ger FAN i detta nu. fast det gjorde jag ju förstås inte. man är ju en sån som biter ihop.

ja, och så vaknade jag i morse med värstingmens, så det var kanske inte så konstigt att jag kände mig lite...lynnig? däremot var det ungefär 10 dagar för tidigt, vilket ALDRIG NÅGONSIN har hänt förut, min kropp har varit som ett urverk sen jag slutade med hormoner, 27 dagar plus minus en i en herrans massa år nu, men nu ska det tydligen vara 17? kanske är det nån begynnande klimakteriegrej? stress? båda? eller bara någon tillfällig fnurr? fan vet, men det ger sig väl. eftersom jag har haft monster-pms i VECKOR (känns det som) så gör det mig inget att liksom glida över i nästa fas, men alltså de här hormonerna, va. man skojar inte bort dom precis.

ja, så nu har jag i alla fall både mensvärk och en fet hormonrelaterad huvudvärk att tas med, förutom att denna dag ska fortsätta i gårdagens tecken, med upplärning och affärssystem och helvete. jamen det blir väl KUUUUL. eller kanske inte. men imorgon är det fredag, och på fredagar så här års får man köpa semlor, det har fan i mig kungen bestämt.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.