trött, less, pms, bara gnäll alltså

.jag 2016-01-27 06:38 (2 kommentarer)
alltså den här omorganisationen from hell, man hjular ju inte direkt in på jobbet om morgnarna. vi har bytt affärssystem, eller "håller på byta" är väl en mer korrekt beskrivning, för det som skulle vara up and running 1 januari är långt ifrån up and running snart en månad senare, men ingen är väl egentligen speciellt förvånad. informationen är minst sagt bristfällig, men idag och imorgon ska tydligen "allting" som vi gör simuleras i testmiljö och sen ska det över och förväntas fungera i det skarpa bolaget, komplett med integrering av andra system och det känns väl som att...nja. jag tror det när jag ser det.

ja, och tydligen ska man förväntas känna till att de här dagarna ska vikas åt simuleringar av diverse processer, även om man inte har fått någon information om det. man ska uppenbarligen också känna till att det ska komma en massa projektledare som man tydligen ska bistå med input, även om man inte blivit inbjuden till de mötena eller några andra möten heller för den delen. och sen kommer chefen och säger att ja, imorgon kommer ju den nya labbtjejen från ett av de andra bolagen, då får du gå igenom rutinerna med henne. för det hade de bestämt på ett annat möte förra veckan, och jaha, men kul att man blir informerad dagen innan när det varit bestämt i en vecka, kul att man förväntas ha en tvådagars plan för att lära upp en ny medarbete färdig i bakfickan, på engelska dessutom. kul att man får tid att förbereda sig så att det blir något vettigt av det och inte bara korvstoppning.

NÄE, så jävla less jag är på allting just nu. eller i alla fall allting som har med jobbet att göra. och den här känslan av utanförskap ligger och gnager, det här när man känner att alla beslut av vikt och värde fattas vid tillfällen när man inte är med, och att det är en medveten strategi. när man för tusende gången får höra något man inte fattar någonting av och ställer en följdfråga och får "har du inte fått det mailet?" till svar. för såklart har man inte fått det mailet, blivit inbjuden till det mötet eller överhuvudtaget blivit informerad om att nu ska det vara si eller så.

SÅ. JÄVLA. TRÖTT. PÅ. ALLT. ja, i alla fall när det gäller jobbet. och i övrigt med. min mamma ringer mig och säger att hon har satt in pengar på mitt konto och kan jag köpa födelsedagspresenter till lille O för dom från henne och pappa, eftersom jag "vet ju mycket bättre vad han behöver". ja, för herregud vad jobbigt att behöva lyfta luren och ringa och fråga hans föräldrar, som väl är de som sitter inne med mest information om detta. och sen börjar hon kvittra på om min syrras bröllop och säger att vi, jag och mr S, "måste sova över" hos dom, för hos min syrra var det redan fullt med andra långväga gäster. och om jag tyckte det var jobbigt att bo med mina föräldrar när de bodde i ett tvåvåningshus på landet så är det inget mot vad jag känner för att tränga ihop oss med mina föräldrar i deras lägenhet i stan. dessutom så måste någon ändå vara nykter eftersom det är fyra mil mellan där min syrras bröllop ska vara och där mina föräldrar bor, och då kan man ju lika gärna köra hem sen på natten, känner jag. även om det är trettio mil. det finns inga hotell i närheten, bara stugor som man kan hyra veckovis och jag är för snål för att betala en hel veckohyra för en enda natt.

SUCK. ja, där fick jag väl för att jag tyckte att det här bröllopet kändes så lättsamt och enkelt att hantera jämfört med hur det var när min bror gifte sig och som kan sammanfattas som ångestskapande. men, ja. då hade jag ju förstås inte räknat med min mamma, som med all sannolikhet kommer att bli "besviken" för att vi inte sover hos dom. alltså, ibland känner jag mig som en stor jävla slasktratt som alla bara häller ner sina osorterade känslor i åt mig att hantera. tur jag har hypodea att vräka ur mig i.

jaha, men jag rodde i alla fall hem ett VG på en av tentorna jag gjorde förrförra veckan och det får man väl ändå vara lite nöjd med. de andra får jag besked på under nästa vecka.

ja, nä, men jag får väl harva vidare här. THIS TOO SHALL PASS som vi säger stup i kvarten eftersom man tydligen bara måste gilla läget jämt.

AnnA

Grattis till VG!
Och ja, vi hänger stenhårt fast vid det;
This too shall pass

2016-01-27 18:50:22

LaBonita

VG! Yay!! Grattis!!

2016-01-27 19:26:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.