putting out fire

.jag 2016-01-14 08:32 (3 kommentarer)
jaha, men det blir ju aldrig direkt som man har tänkt sig. när jag fick reda på att puckochefen skulle sluta så tänkte jag ju att det kunde vara en möjlighet för mig att flytta mina positioner inom företaget lite, få lite nya ansvarsområden, lite mer utveckling och sådär. jag nämnde det till och med för min chef när vi hade medarbetarsamtal innan jul. då visste vi i och för sig bara att puckot inte skulle vara kvar i vår del av organisationen, men hur som helst. igår pratade jag med en annan kollega, som är något av chefens guldkalv kan man väl säga, och han hade haft sitt medarbetarsamtal med chefen igår och då hade han fått ta över det ansvarsområdet. motiveringen var att han redan jobbade med tillsynsfrågor, så då var det liksom naturligt att även jobba med miljö och kvalitet, och okej, jag kan köpa den biten, fast samtidigt kan jag väl tycka att det väl vore ännu mer naturligt att ge det till den som redan jobbar med miljö- och kvalitetsfrågor. men så blev det tydligen inte. så att jaha, här ska man tydligen bliva vid sin läst. och på ett sätt är det väl skönt med ingen förändring, på ett annat sätt kan jag ju fortfarande tycka att det kanske är rätt så mycket slöseri med företagets resurser att min briljanta hjärna ska ligga i träda, som jag tycker att den gör när jag gör sånt där rätt så hjärndött jobb som jag gör ibland. haha. ja, men skitsamma. jag får väl se det som att jag får möjlighet att använda denna briljanta hjärna till att odla privata tankar under denna tid då. och guldkalven var inte direkt överförtjust över läget heller, kan jag ju säga.

ja, och så kom det en massa snö så efter jobbet igår så var det bara att åka hem och greppa snöskyffeln och börja skotta. eller vi hjälptes åt och sen pratade vi och blev väl någorlunda sams. och sen gick vi in och jag satte mig och skrev färdigt de där två projekten som ska vara klara på lördag, och sedan lämnade jag in dom innan jag hann ångra mig och börja peta och pilla med detaljer, för att slippa tänka på dom mer. så nu behöver jag inte oja mig över barnvaktandet på lördag, för kvällens tenta är ju ikväll och deadline för den andra är ju imorgon kväll och sedan är det ju faktiskt klart, de där 22,5 hp som har kulminerat under den här veckan. ja, givet att jag blir godkänd förstås.

igår kväll var jag dock så uppe i varv att jag hade jättesvårt att somna, så idag är jag trött som jag vet inte vad. och svinkallt är det, jag har väl inget emot kyla egentligen, men kyla ihop med snö och is och halka är ju otroligt överskattat om ni frågar mig. och idag ska det komma ännu mer snö och minusgraderna ser ut att hålla i sig. BLÄ.

ja, men det är som det är. jag känner mig åtminstone hyfsat påläst inför kvällens tenta, och hemtentan som ska lämnas in imorgon är så gott som klar, det återstår bara lite pill med formuleringar och så nån slutkläm. och jobbprojekten har jag koll på och inget är överhängande och akut längre. så det känns väl ändå som att jag kan växla ner litegrann nu. PUH var ordet sa bull.

Malenan?

Heja dig! :)

2016-01-15 13:55:07

Anni

Vad fisigt att du inte fick jobbet! Men så är det ibland, inte alltid den som är mest insatt, utan hellre en påläggskalv... Nåja, mer tid för hundpromenader!

2016-01-17 01:33:04

Anni

Ja, eller vad du nu gör på fritiden, när du slipper jobba extra, menade jag...;-)

2016-01-17 01:33:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.