mycket

.jag 2016-01-12 06:41 (inga kommentarer)
jamen sa jag att det är mycket nu? för det är det. jobbet drog igång med en rivstart som hette duga och nu sitter jag här med tonvis av grejer som jag måste gå igenom och stämma av och ska vara klart senast torsdag för då ska konsulter ta vid. och igår efter att jag kommit hem och varit i skogen med hundarna så satte jag mig och skrev på mitt ena projekt fram till sju nånting, sen duschade jag och sedan plöjde jag 70 sidor lagtext och sedan var den dagen slut. idag blir det så här: jobba, åka hem, ut med hundarna, plugga fram till sex, sedan iväg för ikväll börjar minstings nya kurs. DÅLIG TAJMING, men det får jag ta. har jag bara flyt med jobbet så har jag hela onsdagskvällen ostyckad, men eftersom det är superdeadline på jobbprojekt på torsdag så vete fan. sen är det tenta på torsdag kväll, deadline för hemtenta på fredag och för projekten på lördag och sen är jag väl i hamn. men fram till dess blir det svettigt. om jag sen klarar mig är en annan femma, men det är ju inte så mycket jag kan göra åt det när allt väl är inlämnat. då får jag väl komplettera eller göra om, men det är ju sen, inte nu, denna vecka när tydligen allting ska hända samtidigt.

en mycket bra grej med den här omorganisationen from hell på jobbet är i alla fall att puckochefens tjänst ska försvinna. för ett par år sen träffade ju hon en kille som jobbade inom vår koncern i en stad 30 mil härifrån och när de skulle flytta ihop så dealade hon till sig att få sitta på koncernkontoret istället för här, men nu finns ju inte koncernen i den bemärkelsen längre, och vad hon än har pysslat med - det är rätt mycket höljt i dunkel vad hon egentligen åstadkommer, för det är rätt mycket inom hennes ansvarsområden som haltar - så var det uppenbarligen ingen i någon av de nya organisationerna som tyckte att det behövdes. jag ska glädja mig lite mer åt detta när jag får tid. sedan puckochefen flyttade har vi visserligen inte haft jättemycket med varandra att göra, men eftersom hon är, eller har varit då (HA), ytterst ansvarig för miljö och kvalitet i koncernen, och jag bland annat jobbar med miljö och kvalitet så går det ju inte att undvika att vi har vissa gemensamma kontaktytor och beröringspunkter.
så nu gäller det väl att vifta lite med framfötterna också, sno åt sig lite nya ansvarsområden om det går. inte för att jag inte har att göra för det har jag, men ibland tycker jag att jag lägger lite väl mycket av min tid på till exempel att blanda prover och rengöra utrustning, sånt som i princip vem som helst kan göra. såna bitar skulle jag ibland kunna tänka mig att skala bort ur min tjänst till förmån för sånt som är lite mer utvecklande. fast ibland, när arbetsdagen känns som ett åttatimmars matteprov man inte har kunnat plugga till, så är det SVINSKÖNT att bara stå och diska provrör kan jag ju säga. men men, en sak i taget. vi ska ju ta oss igenom den här omorganisationen och byte av affärssystemet först innan man vet hur det blir med någonting överhuvudtaget.

men nu: harva vidare.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.