back in business

.jag 2016-01-11 06:12 (inga kommentarer)
jaha, då är man tillbaks på jobbet igen och allting verkar väl vara ungefär som förut. TYVÄRR. hade väl väntat mig att det kanske skulle finnas åtminstone något mail i inboxen som berörde företaget och dess framtid, men nähä, det var bara en massa annat.

trött är jag förstås. jag tycker inte att jag har vänt på dygnet speciellt mycket, men jag kunde ändå inte somna igår kväll. det var jobbtankar och lite småpanik över hur jag ska lägga upp den här veckan som innehåller: stor tenta på hela den ena distanskursen på torsdag eftermiddag, deadline på hemtenta på andra distanskursen på fredag, två projektarbeten i den tredje distanskursen som ska vara inlämnade senast söndag. plus ett litet heltidsjobb vid sidan om detta då, och inkorgen full med mötesinbjudningar kring vårt nya affärssystem som ska vara i drift om tre veckor är det tänkt. plus att jag har en hel del andra rätt komplicerade projekt att börja jobba med. men, men. det värsta av allt är nästan att vårt städbolag har bonat golven här under julledigheten och de har använt något medel som luktar kokos, och det är en lukt jag har lite svårt för. det känns som att det här kommer att generera en del huvudvärk framåt eftermiddagen eller så.

men nu har jag betat mig igenom den hög med olästa mail som 19 dagars ledighet genererar i inkorgen, öppnat kalendern för 2016 och nu är det väl bara att köra på.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.