tisdag...eller?

.jag 2016-01-05 12:31 (inga kommentarer)
i natt kom det snö. inga jättemängder och ingen blötsnö eftersom det varit minusgrader ett tag nu, så det finns väl en del att vara tacksam för, men ändå. jag är inte överförtjust, och jag tycker inte det tillför någonting positivt alls. men vädret kan man ju inte göra något åt, så det är bara att gilla läget.

men i övrigt uppskattar jag min ledighet löjligt mycket. visserligen har det kört ihop sig med mina distanskurser så jag lägger rätt mycket tid på att plugga, men det hade jag ju fått göra oavsett. men det här att få sova tills man vaknar av sig själv (eller åtminstone tills valpen - den enda morgonpigga av våra hundar - börjar påpeka att han tycker att dagen ska börja), att få gå i timmar i skogen varje dag i dagsljus. äta lite när man känner för det, läsa, glo på tv. att nästan inte ha ett enda måste. jag kan leva med det.

pms har jag, för hur skulle det se ut om allting var HELT PERFEKT? men den här månaden är inte alls lika illa som förra, när pms:en blommade ut i princip så fort ägglossningen var över och sen bara höll på och höll på. helt värdelöst. nu har jag lätt spänningshuvudvärk, lite ledvärk, lite humörsvängningar men det känns åtminstone hyfsat under kontroll.

idag har jag hittills: ätit frukost, varit ute med hundarna, skottat snö, ätit lunch. nu ska jag koka en kopp te och plåga mig en stund med min ena hemtenta. och njuta av att vara ledig några dagar till.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.