lite snabbt

.jag 2016-01-02 16:42 (inga kommentarer)
i morse ställde jag klockan på halv sju, för tanken var att jag skulle åka iväg och träna med spårgruppen. men sen kände jag bara att NÄ. det hade jag faktiskt inte lust med. spårgruppen är jättekul och jättebra på alla sätt, men när det är minusgrader och blåser halv storm är tanken på att sitta och fika i skogen inte jättelockande. istället för att gå och lägga mig igen tog jag en rask långpromenad i de friska vindarna, kom hem medan det fortfarande var förmiddag och satte mig sedan med min ena hemtenta och, tja, där gick den dagen. och inte fan vet jag om jag tycker att jag har kommit så värst mycket längre för det, jag fastnar hela tiden i en massa sidospår som i sig är jätteintressanta men som liksom leder bort från ämnet. min käpphäst är nog att jag vill kunna förklara allting historiskt eller vetenskapligt, och då tar det en förfärlig tid att komma till saken.

men nu ska jag pausa för idag. imorgon ska jag först börja med den andra hemtentan, och sedan får jag väl försöka växla mellan dom, det ska väl gå på något sätt. det måste man ju tro.

nu är jag lite trött, sådär så att det är frestande att gå och lägga sig på soffan och slumra till en stund. och det kan jag väl för all del göra, jag är ju ledig. fast jag tror det är för sent på dagen, somnar jag nu så blir jag bara seg och trött resten av kvällen. så jag ska nog masa mig ut i köket och börja med maten istället. kycklingfilé, ris, gräddstuvad svartkål och så någon god sås på det. det blir väl alla tiders. over & out.








Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.