gott nytt, god fortsättning

.jag 2016-01-01 16:07 (inga kommentarer)
nyår blev bra. eller, vi var ju bara hemma och gjorde ingenting speciellt, så det var ju kanske rätt svårt att misslyckas med, men det kunde ju ha gått åt helvete ändå. jävelhuvudvärk eller stingslig surhet eller annat som kan lägga sordin på en god stämning. men så var alltså inte fallet, så det var ju bra.

idag har det varit lugnt. jag var uppe tidigt och har varit ute och powerwalkat med hundarna och sedan har vi fikat. sen har jag suttit en stund och svarat på mail och planerat inför vårens kurser, både de jag ska hålla och de jag tänker gå själv. minstings kurser är redan spikade sen i höstas någon gång, men nu anmälde jag mig till en brukskurs med valpen också. själv ska jag ha samma upplägg som i höstas för brukshundklubben, och sen håller jag på att kolla om jag kan klämma in en fortsättningskurs för en av höstens kurser innan resten av kurserna startar efter påsk. plus att jag ska hålla två endagarskurser för rasklubben. det blir en hektisk vår, men den hektiska hösten gav mersmak, för även om det var mycket jobb så var det också så himla roligt.

sista året i styrelsen för rasklubben och jag ska avisera min avgång i mycket god tid så att ingen kan gnälla på det sen. i år blir det tack och lov inget läger, så det är väl bara utställningarna som blir ett kors och en börda att bära. men det är två helger, det ska jag väl förhoppningsvis fixa.

nu: fixa lite middag kanske? och sen slöa i tv-soffan resten av kvällen? låter som en bra idé.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.