jag tar tillbaka!

.jag 2016-01-07 16:45 (inga kommentarer)
jag tar tillbaka allt jag skrev om att pms "inte var så farligt den här månaden". har precis snäst åt mr S för någonting som han ändå inte kunde göra något åt, samt lipat som ett småbarn för att jag upptäckte att en planka jag sågat var helt sned. jag kände mig helt värdelös och har dessutom en huvudvärk som känns som att det sitter en skruvtving runt tinningarna som dras åt ett litet snäpp för varje timme som går. JAMEN HÄRLIGT.

och jag orkar inte plugga. jag har tenta imorgon, den tredje av tre i en av kurserna, och inte direkt järnkoll. och även om man får använda alla hjälpmedel så har man inte obegränsat med tid, och om det innan handlade om rätt konkreta grejer i stil med vilken förordning som förbjuder ditt och vilken paragraf som reglerar datt, så har kursen nu gått in i en fas där det mest handlar om "beskriv vad x skulle innebära för y och motivera varför", det vill säga inte direkt sånt man kan googla eller slå upp. men ja. det får väl ge sig.

och det snöar och det ska snöa ännu mer i natt och FAN VAD JAG HATAR SNÖ. och så har jag lågt blodsocker eftersom jag inte ätit någon lunch och det var ju verkligen inte smart för nu känns ju allting helt oöverstigligt jobbigt. å andra sidan finns det rester från igår så dom ska jag väl gå och omvandla till en tidig middag istället. och festa till det med att ta en citodon kanske, det blir ju ändå inget pluggande så då kan jag lika gärna vara lite mosig i huvudet.

mot köket, over & out.





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.