tröttmåndag

.jag 2015-12-21 05:46 (inga kommentarer)
ja, men söndagen blev så mycket bättre än lördagen. vi gick och la oss klockan 21.30 på lördagen, jag för att jag var i zombie mode, mr S för att han kände sig förkyld. jag sov som en stock hela natten, vaknade pigg och utvilad klockan sju, upp och åt frukost och sen ut i skogen med hundarna. powerwalkade på rätt bra i kuperad terräng så jag fick puls och endorfiner och tänkte att jag måste göra det här oftare. få puls och endorfiner alltså. jag har nog aldrig tränat så lite som under 2015, å andra sidan har nog aldrig varit så lite skadad heller. och det är ju också jävligt trist det här att alltid behöva balansera sin planerade träning mot sin svekfulla kropp som jämt går sönder. jaja, jag tänker inte utfärda några storstilade löften om mer träning och ett hälsosammare liv, däremot kan jag ju välja de kuperade rundorna lite oftare när jag ändå är ute med hundarna, alternativt öka tempot ibland. då kommer ju pulsen och med den endorfinerna.

ja, sen kom jag hem igen och vi åt lunch och sen tände vi i kaminen och satt och pluggade några timmar i lugn och ro och sen blev det väl kväll och vi kollade på någon film och åt middag och gick och la oss, det var väl i stort sett det hela men det var mysigt.

och nu sitter jag här på jobbet och försöker samla ihop mig för att skriva en rapport över produktionsutfallet som jag gör varje december och det är BORING. men det ska ju göras så det är bara att hugga i. och sen är det årets sista avdelningsmöte och efter det medarbetarsamtal. förhandlingar ska det tydligen också vara idag. jag försökte luska lite på julfesten i fredags, men det var ingen som visste något direkt. nä, det är ju inget ovanligt.

efter jobbet ska jag på massage och sen tänker jag att jag bara åker hem och landar i soffan och ligger där som en pascha resten av kvällen. fast jag har lovat att hjälpa S-kollegan med en grej ikväll så det blir väl inte riktigt så. men bitvis kanske.

men nu: koka kaffe, skriva rapport.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.