coma girl

.jag 2015-12-19 19:05 (inga kommentarer)
ja, men det var skönt med en ledig fredag. jag gick upp, åt frukost, gick ut med hundarna och sedan hem igen och satte mig vid datorn. tentan var mycket lättare än jag trodde, så den betade jag mig igenom och fick godkänt på nolltid. sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde resten av dagen. jo, jag pratade med S-kollegan rätt länge, men annars såsade jag nog mest omkring och gjorde ingenting. tjugo i fem skulle min kollega komma och hämta mig till julbordet. tjugo över fyra satt jag fortfarande i soffan med mjukisbyxor och hade noll lust att ge mig iväg överhuvudtaget. det är ju tur att man kör med en naturlig look, jag tror ärligt att mina kollegor hade dött om jag skulle dyka upp sminkad och tillfixad och uppklädd till tänderna. nu drog jag i alla fall på mig några plagg jag inte brukar ha till vardags och sen var jag klar.

julbordet var väl okej, trots allt. även om julmat känns rätt överskattat och trots att jag fick tråk-A till bordsgranne. men folk var efter omständigheterna glada och, tja, det är väl bra då. men idag: HERREGUD vad jag är sliten. och då blev det inte ens speciellt sent, jag var väl hemma vid 23 och gick och lade mig någon halvtimme senare, och jag drack inte ens speciellt mycket heller, tyckte jag i alla fall, för jag kände mig verkligen inte berusad. men i morse vaknade jag med en huvudvärk som inte var av denna världen, och hela dagen har jag känt mig lite zombieaktig. allting har känts jobbigt och tungt och motigt och det enda jag har velat göra är att ligga på soffan under en filt, men det gick inte för vi hade bestämt att vi skulle gå på bio på eftermiddagen, så när förmiddagens hundpromenad var avklarad så var det lunch och sen var det inte lönt för då var det snart dags att ge sig iväg. och sen kom vi hem nu, och då skulle mr S städa, EFTERSOM HAN I VANLIG ORDNING SKJUTIT UPP DET och han skulle nog gladeligen kunnat vänta tills imorgon, men då lade jag fan i mig in veto. poängen med att städa INNAN helgen är ju att det ska vara fint och mysigt hemma UNDER helgen, när man är hemma mycket. det är vi ju överens om, så jag fattar inte varför han håller på så här.

men men. nu är det snart gjort, och i frysen hittade jag en låda köttfärssås, så middagen fixar sig nästan av sig själv, och sen behöver jag inte göra ett dugg mer idag. jag gissar att det blir tidig sänggång. det här med att gå och lägga sig typ klockan nio en lördagskväll är ju inte jättefestligt, men å andra sidan är det inte jättefestligt att känna sig som en zombie heller, då kan man väl lika gärna sova tänker jag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.