måndagsmorgon

.jag 2015-12-14 05:56 (3 kommentarer)
är det något som kan få mig på dåligt humör så är det oflyt på morgonen. när jag stiger upp vill jag bara gå från sängen till badrummet, dra på mig kläderna, gå ner i köket, trycka i mig en macka, borsta tänderna, ta mina grejer och sätta mig i bilen och åka till jobbet.

i morse började det med att mobilens väckarklocka inte ringde. det var inte som att jag inte hörde den, utan den ringde verkligen inte. samma sak hände i fredags, men då trodde jag att jag hade råkat stänga av den, men nu kollade jag och nä, nix, den har slutat fungera. nu har jag en väckarklocka till så det var ju inte som att jag försov mig, men ändå. JAG HATAR TEKNIK SOM INTE GÅR ATT LITA PÅ. och dessutom fick jag lägga en massa tid, som jag inte har på morgonen, på att mixtra med den. på med kläderna och ut och då hade det väl frusit under natten, och inte lite heller, utan så pass att bildörren inte gick att öppna. ja, jag kunde åla mig in från passagerarsidan och sedan öppna inifrån, men ändå, det gjorde ju inte saken roligare. och när jag sedan skulle skrapa rutorna var frosten sån där som riktigt biter sig fast på både in- och utsida och efter tio minuters skrapande så att jag hade mjölksyra i armarna så hade jag väl fått fram ett hål stort som ett frimärke. sånt gör mig helt orimligt irriterad men till slut kom jag iväg. och så kom jag fram till jobbet och där skulle jag installera någon väckarklocks-app, men då har jag av någon okänd anledning fått slut på min surfpott, oklart varför för jag surfar alltid på wi-fi hemma, så det lär väl ta hela dagen att ladda ner den och är det något jag är dålig på så är det att vänta på sånt, jag vill liksom kunna lösa såna där irriterande problem NU, BUMS, OMEDELBART så att jag kan släppa det och gå vidare sen.

och på mitt skrivbord låg röriga minnesanteckningar från ett möte i fredags, plus en rapport från arbetsmiljöverket som jag förväntas läsa och se hur den berör oss, och allt det där hade jag lite förträngt när jag tänkte igenom hur jag skulle lägga upp den här dagen i natt. ja, för i natt sov jag som en kratta, för att ytterligare förgylla den här dagen. och sen såg jag i kalendern att jag hade ett möte som jag också hade förträngt, och det mötet inkluderar en person som är sur på mig på grund av att jag har skrivit en avvikelse som inkluderar den här personen. detta hände för kanske sex veckor sedan och personen ifråga har knappt pratat med mig sedan dess. så det lär väl bli en mysig stämning. BRA START PÅ VECKAN, liksom.

nä. blä. som sagt, det behövs inte mycket för att mina morgnar ska kantra. vissa dagar skulle man nog ha mått bra av att enkelt ha stannat kvar i sängen. men så kan man ju tyvärr inte göra.



LaBonita

Kan det här vara nåt för kommande isiga mornar? https://www.youtube.com/watch?v=qpbUG-7p1Mg

2015-12-15 20:34:30

.jag

tack för tipset, ska kanske prova det...fast kommentarerna till inlägget var ju inte odelat positiva :)

2015-12-16 10:45:15

LaBonita

Det fanns fler filmer så kanske finns något annat tips också. Hoppas nåt funkar :-)

2015-12-16 15:11:47


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.