helg!

.jag 2015-12-11 10:35 (inga kommentarer)
äntligen helg, det ska bli så skönt. jag är dödstrött på jobbet just nu, på att det inte händer någonting, på att allt ska vara så jäkla hemligt hela tiden. och sen vet man att när beslutet redan är taget, DÅ ska allting hända på en gång och skulle helst ha varit klart för ett halvår sen. man har ju varit med förr och nä, roligare kan man verkligen ha. plus att det är jobbigt när folk frågar om S-kollegan. jag har sagt att hon är hemma för att hon inte mår bra, och när folk frågar vad det är så har jag sagt att hon haft huvudvärk och ont i kroppen. för det är ju till en viss del sant. men sen blir det lite konstigt när folk börjar spekulera i vad det kan bero på, är det stress eller kanske influensa? och jag vill ju liksom inte fläka ut hennes privata angelägenheter, så jag får brodera på så gott det går. även om jag tycker att det liksom tänds en blinkande lampa för att jag ljuger så himla dåligt, men det kommer väl att lösa sig så småningom.

i helgen skulle jag och mr S egentligen ha gått på en liten konsert i stan, men biljetterna såldes slut innan vi ens hann bli färdiga till att ta reda på var man kunde köpa dom, så det blev inget av med det. lite synd, men rätt skönt tycker jag i hemlighet. så nu är det ingenting alls inplanerat i helgen, och det känns inte alls fel. jag ska väl fortsätta med arbetsrummet, det är skönt att man faktiskt kan vara därinne nu. det är ju inte helt klart än, men det går åtminstone att röra sig utan att behöva klättra över möbler och vada i byggmaterial och slipdamm. igår satte jag upp ett par fönsterlampor som stått i nedre hallen i snart ett år, så nu slipper jag se dom stå där och samla damm vecka in och vecka ut.

kvar att göra idag: två jobbmöten och sedan kanske fika med N och barnbarnen. och sedan hem och ut i skogen och sedan värma soppa och vitlöksbröd och hälla upp ett glas vin och tända i kaminen och ha fötterna på bordet och NJUTA. hoppas jag i alla fall.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.