men alltså NÄE

.jag 2015-12-03 11:58 (3 kommentarer)
alltså jag tror jag blir TOKIG. hade möte med min chef idag och vi gick igenom den kommande organisationsförändringen och vad det kan tänkas få för konsekvenser för oss. och för första gången på evigheter kändes det lite BRA för en gångs skull då. den nya organisationen är slimmad, men det är den nuvarande också. ett par tjänster försvinner från vår del, men ingenting som berör det vi kommer att jobba med. så det kändes bra, renodlat, tydligt och lite ordning och reda. och sen att de tjänster som försvinner från oss idag innehas av ett par riktiga energitjuvar gjorde ju liksom inte saken sämre heller, om man nu ska dra ner det hela till ett lite mer personligt plan. och imorgon ska alla få erbjudande om att följa med i det nya eller stanna kvar i det gamla bolaget och sen ska det förhandlas på onsdag och sen ska allt vara klappat och klart.

jaha. jag förde protokoll och gick sedan ner till mig för att renskriva. hade väl kommit halvvägs och då ringer min kollega S och frågar om jag vet vad som hänt. nä, det vet jag ju inte, och då sägs det nu att man från företagets håll backar och gör en helomvändning och nu ska vi tydligen inte alls delas längre.

alltså, VA? och vad fan? och för HELVETE. när det äntligen började klarna, att vi skulle få veta vad som skulle gälla, få lite ordning på saker och ting, få landa i en ny organisation och få lite jävla arbetsro för första gången på flera år av ekonomiskt kaos och personalneddragningar och en miljon omorganiseringar.
men nähä, hur skulle det se ut om allting bara ordnade sig helt plötsligt? det hade väl varit lite för enkelt, va?

fy fan alltså vad jag är LESS PÅ DETTA NU.

LaBonita

Men vad i hela friden håller de PÅ med?!

2015-12-03 18:47:45

Tinto

De verkar ju helt rubbade.

2015-12-04 00:31:03

AnnA

Usch och fy! Känner med dig och hoppas ni får en lösning omedelbart.

2015-12-05 16:46:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.