december

.jag 2015-12-01 06:01 (inga kommentarer)
det är stressigt just nu. det har kört ihop sig. ingenting av detta har med julen att göra fastän det visst har blivit december, julen är just nu mitt absolut minsta stressmoment. men det är så mycket. IGEN. någon som ser ett mönster här? för det gör jag. jag är ju liksom en sån som har många järn i elden, om jag inte hade en massa saker på gång skulle jag nog känna mig helt handlingsförlamad. men just nu är det mycket, rörigt på jobbet och mycket med kurserna. i den ena har jag börjat på den näst sista modulen och den känns väldigt mastig. det är föreläsning, det är instuderingsuppgifter och det är inlämningsuppgift och sen ska man dessutom avsätta en kväll till att chatta med en av lärarna, något slags seminarium antar jag. allt detta ska vara klart om ett par veckor, sen är det tenta på hela kursen i mitten av januari. den andra kursen har jag ju precis tentat av första momentet, och nu drar delkurs två igång och den ska vara klar innan jul och sen är det ett projektarbete som ska vara klart i mitten av januari. och i den tredje kursen måste jag börja fila på en hemtenta som visserligen inte ska vara inlämnad förrän i mitten av januari, men då ska ju de andra kurserna också vara avslutade, så här gäller det att göra en plan så det inte kör ihop sig fullständigt.

ja. jag ska väl inte klaga eftersom det är jag själv som har försatt mig i den här situationen. och jag tycker ju egentligen det är kul att plugga och hade det inte varit det här så hade det väl varit något annat som jag hade hispat över. sån är jag, tydligen.

och på jobbet: inget nytt under solen. det var förhandlingar igår, men de blev inte klara, alltså kan det nya bolaget inte tas i drift, fast ändå så ska det i drift idag på något sätt. jaja, det blir väl som det blir.

och så pratade vi igår, jag och mr S, och han bad om ursäkt för att han blivit arg. det låter ju fullt rimligt när man har bråkat, men eftersom hans ursäkter i normala fall nästan får dras ut med glödande tänger så är en som kommer av sig själv värd att notera. och hur som helst så är det skönt att vara sams. och att arbetsrummet/gästrummet i stort sett är klart, och det som återstår har mr S på eget initiativ utlovat att det ska bli klart innan jul. men jag kan faktiskt leva med att det saknas lister, för nu går det ju i alla fall att vara i rummet, det är ingen byggarbetsplats längre. igår eldade vi i vår lilla kamin därinne och jag satt i fåtöljen och mr S vid sitt skrivbord. mitt skrivbord är fortfarande täckt av grejer som staplats där för att vara ur vägen "så länge", så det får jag väl ta tag i någon dag. det och att sortera in papper i pärmar, pärmar som jag inte kommit åt sen i våras någon gång eftersom det stått en massa grejer framför den hyllan. men nu ska det väl äntligen bli lite ordning.

nu ska jag börja tugga mig igenom några jobbhögar. igår jobbade jag mellan fem på morgonen och fem på eftermiddagen, men det märks liksom inte ens. GAH.





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.