fullmoon

.jag 2015-11-27 07:32 (1 kommentar)
jaha, nu är det fredag och veckan har väl gått lite i kaosets tecken här på jobbet, och värre lär det tydligen bli. för tydligen ska delningen av företaget och byte av affärssystem nu forceras så att alla deadlines som tidigare verkade rätt tighta nu har tidigarelagts med en månad. JAMEN HURRA vad bra det går. nu ska jag väl tillägga att jag nog är en av dom som drabbas minst, så jag klagar inte över min personliga situation. men ni kan ju tänka er stämningen just nu.

och stämningen hemma är ju inte heller speciellt kul. mr S är fortfarande SKITsur på mig, och jag är, kanske inte sur utan mer extremt ledsen och besviken. och då är det rätt svårt att samtidigt försöka vara vuxen och överseende och konstruktiv och lösningsfokuserad. när man helst av allt bara vill krypa ihop i en liten ledsen boll och önska att någon annan för en gångs skull var allt det där, vuxen och överseende och konstruktiv och lösningsfokuserad. och så är någon annan bara förbannad och står i arbetsrummet och spacklar i vredesmod och slamrar demonstrativt med dörrar och skåpsluckor och det är lite svårt att närma sig ens om jag hade varit vuxen och överseende och konstruktiv och lösningsfokuserad. vilket jag alltså verkligen inte känner mig just nu.

och så ska vi passa barnbarnen i helgen. jamen jag är övertygad om att vi kommer att hålla masken, vara avmätt vänliga mot varandra och ägna oss hundraprocentigt åt dom. det kommer att funka, men det är ingenting jag direkt ser fram emot.

och jag har sovit som en kratta och vet inte om det beror på fullmånen eller alla jävla bekymmer eller vad det är. men många timmar blev det inte i natt i alla fall. och idag har jag tenta i en av mina distanskurser och nja, det känns väl inte heller som att tajmingen är optimal. men ja, vad ska man göra annat än att bita ihop och gilla läget?

LaBonita

<3

2015-11-27 18:23:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.