jamen lite bättre?

.jag 2015-11-24 07:35 (inga kommentarer)
i morse stod termometern på plus, och så också humöret. lite mer än igår åtminstone, och det trots att vår fackliga ombudsman inte ringde efter förhandlingen som han lovat och är det något jag hatar så är det att sitta och passa en telefon som aldrig ringer. nu satt jag i och för sig och pluggade under tiden, så det var väl inte bortkastad tid SÅ, men det är ändå irriterande.

så självklart vet vi inte mer idag än vad vi visste igår, mer än att vi ska byta namn men vad man heter är väl det minst intressanta i sammanhanget kan jag väl tycka. men men, det ger sig väl, det som allt annat. det är ett jobb, en inkomst, inte mitt LIV. jag får försöka tänka så.

igår ringde L och ville prata om sina tvång, först höll jag på att gå upp i limningen av irritation, för JAG HATAR VERKLIGEN NÄR HAN PRATAR OM SINA TOALETTBESÖK. men sen tyckte jag ändå att hans resonemang hade förändrats, till det bättre då. och så sa vi "tänk hur det var för ett år sen", och det är klart att det har blivit tusen gånger bättre. och det kunde ju ha varit tusen gånger värre också, han kunde ju till exempel ha varit kriminell eller drogmissbrukare eller sverigedemokrat som vevade loss med järnrör, så man är ju ändå förskonad från en hel del misär måste jag säga. men ändå. mina marginaler när det kommer till att prata om ocd-relaterade saker är inte direkt enorma, i alla fall inte just nu.

ja, men nu hoppas jag att snön smälter och att det blir lite ordning på saker och ting. på fredag har jag nån slags hemtenta i en kurs jag knappt vet om att jag går, för jag trodde den skulle börja till våren men så började den för att par veckor sen, och det har inte varit några föreläsningar så det är ytterst oklart vad man förväntas kunna, kurslitteraturen är en bok som jag har beställt men inte fått, samt diverse lagar och förordningar som ju i och för sig finns tillgängliga på nätet, men det är ju minst sagt mastigt att ta sig igenom alltihop bara sådär. och har man väl börjat skriva så har man bara tre timmar på sig innan man måste vara klar, men tja, går det så går det.

nä, nu får jag väl ta ett spadtag i högarna här. och se om jag kan snoka rätt på nån form av information om vad som egentligen händer, men det är nog lättare sagt än gjort.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.