mörv x 1000

.jag 2015-11-19 06:49 (inga kommentarer)
jamen kanske är det revisionen från helvetet som gör att allting känns så avigt, motigt, MÖRV? revisioner är aldrig kul, den här gången har vi dessutom en ny revisor för den gamla har gått i pension, och nya revisorer har ju en tendens att vilja fördjupa sig. inte för att jag tror att jag har något att oroa mig för, jag har koll på mina bitar. men det är ändå jobbigt och lite olustigt. dessutom kommer puckochefen att närvara, och hon om någon är väl en energitjuv i min tillvaro. fastän jag försöker tänka att hon egentligen är en liten och patetisk människa som måste hävda sig själv genom att trycka ner andra så är det ju ändå inte så värst kul att vara den som blir utsatt för hennes kritiska blickar där ingenting duger.

ja, när jag kom i morse så tänkte jag i alla fall att jag skulle gå in i vårt verksamhetssystem och plocka ut några styrdokument och ha dom tillgängliga, för det är ju sånt som revisorer älskar att titta på. men då funkar det plötsligt inte att öppna dokumenten i systemet. det var i och för sig samma sak igår, men då tänkte jag att det bara var något tillfälligt, men tydligen inte. nähä, ja, det var ju bara att maila IT-ansvarig. fast han börjar inte förrän klockan åtta och det är väl ungefär då som revisionen börjar. jamen det här blir väl KUL. NOT.

och som om det inte var nog med det så ville en kollega prata med mig igår eftersom hen kände sig påhoppad och mobbad av en annan kollega, och jaha, det är väl sånt man får ta tag i när man är skyddsombud, så jag fick maila chefen och be om ett möte asap. det är sånt där som min chef inte riktigt gillar, men det är ju inte mitt problem och det är definitivt hans ansvar. fick i alla fall svar med förslag på två datum nästa vecka som jag nu ska synka med kollegan, sen får vi väl se vart detta leder och vad det får för konsekvenser. SUCK. tänk att det alltid ska vara nåt.

ja, och sen är det städdag och en miljon saker som måste handlas och jag har ingen aning om vad jag ska laga för mat i helgen och jag har alldeles förbannat ont i nacken och NÄE vad jag är trött och inte vill någonting just nu. ska hela livet vara ett enda långt mässande av "this too shall pass" eller vad är det egentligen frågan om?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.