tisdagsmörv

.jag 2015-11-17 08:57 (inga kommentarer)
ja, vad säger man? som om det inte var nog med omorganisation IGEN, för miljonte gången på några få år, så ska vi dessutom byta affärssystem. IGEN. och alla som någon gång har bytt affärssystem vet ju hur kul DET är. vi bytte för några år sen, och det är väl först nu som vi tycker att det är ett verktyg snarare än ett problem.

kontaktade vår fackliga ombudsman för att höra om han hade något hett skvaller om den kommande förhandlingen, men det hade han inte, det enda företaget har begärt är att förhandla om att bolaget ska delas i två enheter, och det visste vi redan. vi har redan två olika verksamhetsområden kan man väl säga, men nu ska det tydligen vara egna juridiska enheter, och vi ska inte längre ha någon insyn i varandras verksamhet. det intressanta är ju vad det kan tänkas få för konsekvenser för oss vanliga dödliga, vem ska tillhöra A och vem ska tillhöra B? vad händer med dom som idag jobbar lite åt A och lite åt B? för egen del tror jag inte det har så stor praktisk betydelse eftersom min tjänst uttalat hänger ihop med den ena verksamheten. men så är det inte för alla. HERREGUD VILKEN SOPPA.

och så revision från helvetet på det senare i veckan. man kan ju verkligen hålla sig för skratt.

igår jobbade jag, sedan åkte jag hem och försökte plugga till min ena kurs. fast jag vet inte, jag tyckte mest jag gjorde en massa andra grejer. jag gav N feedback på hennes hemtenta, jag peppade mr S och sen ringde L och så fick jag först agera stöd i tvångssyndrom, sedan i diverse aspergerrelaterade frågor och slutligen vara bollplank i något filmprojekt han håller på med. ja, så gick den kvällen.

men jag ligger väl ändå rätt så bra till tidsmässigt, jag har gjort klart alla uppgifter på den ena kursen och där är deadline 27 november, och på den andra kursen har jag åtminstone plöjt igenom den ena boken som ingår, idag ska jag ta itu med den andra.

för ett tag sen sa min kollega S att hon funderade på att anmäla sig till en distanskurs i arbetsmiljö och ledarskap som hon hittat och som var öppen för sen anmälan, och då föreslog jag att vi kunde gå den tillsammans, och så anmälde vi oss till den. jag läste inte så noga utan fattade det som att den började till våren, men fick mail idag att den tydligen började typ...nu. jamen det ska väl gå bra. haha. ja, men jag lär väl inte bli sittande framför tv:n i vinter i alla fall.

idag ser jag fram emot att träffa barnbarnen, för första gången på evigheter känns det som. det blir ju lite bökigare när de plötsligt bara är tillgängliga varannan vecka, men jag har varit dålig på att ta tag i det också. men idag ska vi åka och handla julpynt, det blir nog kul.

men först: fika. och så kanske jobba lite med.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.