på mållinjen

.jag 2015-11-16 06:25 (inga kommentarer)
ja, så försvann den här helgen också, och när jag tittade i kalendern i morse så såg jag att det för farao bara är två veckor till första advent. helt galet.

jag tävlade i lördags och det gick rätt bra, jag var nöjd. sen vet jag inte om jag gjorde en strategiskt smart eller bara dum grej, men jag strök mig från gårdagens tävling. dels var det för att jag hade sån vidrig pms-huvudvärk exakt hela lördagen, vilken dessutom eskalerade på kvällen och jag vaknade flera gånger av det på natten, så peppen hos mig var inte jättehög. dels kändes minsting lite trött och seg, och dels så regnade det och var kallt och mörkt ute, och även om mörkret skulle försvinna så skulle det ändå vara kallt och blött, och det är inte minstings bästa väder och jag kände bara att NÄE, jag skiter i det här. om inte ens jag själv kan uppbåda någon entusiasm så kändes det inte speciellt rimligt att jag skulle kunna entusiasmera minsting att prestera stordåd. han gillar inte att lägga sig när det är blött och kallt, och då kan jag antingen pressa honom mer, vilket inte direkt rimmar med min träningsfilosofi så det kommer jag inte att göra, eller så får jag ändra förutsättningarna, det vill säga vädret, och eftersom det inte går får jag istället vänta tills vädret är mer på vår sida. inget konstigt med det. LITE surt känns det, för det HADE ju kunnat gå bra och vi HADE kunnat få vår titel, men sånt kan man ju aldrig veta så det är lika bra att släppa det. titeln klipper vi till våren istället, och det är ju inget som hindrar att vi börjar träna på momenten i nästa klass i alla fall. dessutom har jag anmält mig till två kurser nu i vinter, det ska bli jättekul och jag är helpeppad på det. SÅ NU VÄNDER VI BLAD, som kungen skulle ha sagt.

och den där oväntat lediga dagen som jag plötsligt fick, den var minsann inte så dum. eftersom jag ändå ställt klockan och gått upp i svinottan och hade ätit frukost och borstat tänderna och gått långpromenad med hundarna innan klockan var åtta och jag bestämde mig för att NÄ, vi skiter i det här, så blev ju dagen väldigt lång. och det var skönt. en massa slöande framför kaminen blev det. en del plugg, och jag hann hjälpa N lite också. och så tänker jag om, gör upp nya planer, det kommer att bli bra det här med.

nu väntar en förhoppningsvis rätt lugn arbetsvecka. imorgon ska jag träffa N och barnbarnen och vi ska åka och köpa julpynt. helt sjukt att förra julen satt vi hemma hos henne och D i deras hus och firade, nu är huset sålt och hon bor i lägenhet i stan och det känns som hon har gjort det bra länge. men något julpynt har hon inte, för när de separerade så satt det fortfarande uppe och det kändes väl lite väl taskigt att plocka hälften av julgranskulorna ur granen bara för att. så nu ska det införskaffas tomtar och glitter och adventsljusstakar och sånt där som jag egentligen inte begriper mig på eller bryr mig så värst mycket om, men vill de ha det så kan jag väl i alla fall sponsra lite.

ja, och sen är det stor revision på jobbet på torsdag, med ny revisor och då brukar det ju bli grillning på hög nivå. jag känner mig väldigt opepp på jobbet just nu, men det är ju i alla fall ett jobb och en inkomst, jag får väl försöka tänka så.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.