yet another movie

.jag 2015-11-10 08:15 (inga kommentarer)
en arbetsdag har jag segat mig igenom, fyra återstår, den här veckan då alltså. det är ju inte bara jag som är less och uttråkad och uppgiven på jobbet, kan jag ju säga, det ligger som en blöt grå filt över oss allihop. och så är det november och evighetsförkylningar och MÖRV. ja, herregud. och snart är det jul. jag har någon slags förhoppning om att julen ska få vara lite soft i år, och det är väl i alla fall bättre än att känna hur ångesten börjar krypa i kroppen redan sex veckor före jul? ja, vi får väl se hur det går.

igår åkte jag hem, tog en promenad med hundarna i skogen, kom hem, kokade te och satte mig framför kaminen och läste. dock inte kurslitteratur som jag kanske borde ha gjort, utan en spännande thriller som jag inte kunde släppa, men jag får väl plugga ikväll istället. först ska jag i och för sig till brukshundklubben och träna, men jag får väl försöka vara lite disciplinerad och inte slösa bort halva kvällen på att stå och babbla med folk, även om det också är rätt trevligt.

i eftermiddag ska jag på massage, det ser jag som vanligt fram emot. förutom min gamla vanliga skräpkropp som trilskas och sätter sig på tvären så har jag pms deluxe. vilket då inte bara innebär att alla är idioter, utan även trevligheter som ont i lederna och spänningshuvudvärk som i sin tur genererar ont i nacke och axlar som en liten fin bonus. jamen det är ju roligt nästan jämt. men det är ju som vanligt bara att gilla läget.

ja, nä, men nu måste jag väl jobba lite då. TYVÄRR.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.