Lite på torsdag.

Jazzie 2015-11-05 22:56 (1 kommentar)
Jag har riktigt ont i nacken just nu. Vet inte riktigt vad jag har gjort. Men det är lite begränsande. Har till och med lite svårt att ta mig upp ur sängen eftersom man gärna vill lyfta huvudet när man gör det. Det går att lyfta huvudet, men det gör ont.

Ikväll har jag köpt en begagnad snowracer och bakat kärleksmums. Snowracern är så att barnen ska ha en varsin till vintern. Kärleksmumsen är till fikan på jobbet imorgon.

Bakningen innefattade vispande med elvisp vilket i sin tur duschade ner skärmen på min laptop. Så just nu sitter jag och skriver mellan dropparna av kaksmet. Fräscht.
Jag ska göra rent skärmen. Men det kräver att jag reser mig ur soffan och det är faktiskt mer än vad jag just nu orkar.

7 måndagar kvar till jul. Och det känns.
Mitt jobb räknas i veckor och de allra flesta aktiviteter tar ett antal veckor i anspråk. Så helt plötsligt är året i princip slut.
Hemma pratade vi om en del saker som ska fixas inomhus. Som att få upp spegeln som står i garaget och väntar och fixa datorförvaringen bakom soffan. Men november är ju helt körd eftersom vi faktisk bara orkar sätta igång med såna där projekt på helgen (det är en del jobb att få i ordning spegeln och datorförvaringen)

Jag överdriver en aning. Speciellt på hemmafronten. Varje helg har två dagar och det är så klart att inte alla dagar, alla helger är uppbokade. Men ni fattar känslan. Vi är bara vid de 5e november, men det känns som om det är jul alldeles snart.

I helgen ska vi på bröllop i stan. Blev sugen på att bo på hotell för att få äta en fet hotellfrukost på söndag. Men när det inte fanns plats som jag ville ha på det närmaste hotellet så skiter vi i det. Istället tar vi en taxi hem och har bunkrat upp med finfrukost hemma. Det blir bra det också.

Nej. Nu ska jag resa mig. Fixa till min kaka och kanske, jag säger kanske, göra rent skärmen på min laptop.

Princess

Åh, jag tycker precis samma, julen är här alldeles snart. Jag planerar vad som ska göras och bakas och stressen blir ju inte mindre... Sju måndagar alltså...!

2015-11-06 20:21:28


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte