tråktext

.jag 2015-11-05 13:05 (inga kommentarer)
jaha, det känns lite som att den här veckan inte kommer att gå till historien som den roligaste jobbveckan. jag har visserligen fått ett par roliga projekt, men det ska skötas samtidigt som allt annat ska flyta på. vi har tajta leveranstider under högsäsong, men under lågsäsong är det fan i mig ännu värre för då har vi inga lager av någonting utan allt som beställs måste tillverkas först, och ändå ska kunden kunna få det i en grisblink. jamen det går ju bra. NOT.

och folk som går omkring och surar som bortskämda småbarn i flera dagar och inte ens hälsar när man säger god morgon, för att man har skrivit avvikelser på fel de har gjort...jag orkar inte ens kommentera det. det är bara så jävla tröttsamt att ha saker på sandlådenivå hela tiden. och att ingen för helvete kan slå näven i bordet och säga att nu får det väl ändå vara NOG. men det lär väl aldrig hända.

ja, men idag ska jag i alla fall hem och städa, jippi. ja, att städa är ju inte kul, men eftersom städningen inte direkt har varit prio ett under monsterförkylningen vi har dragits med i veckor, och vi bor med tre hundar som får vara precis överallt så ser det ju ut därefter också. så även om jag inte precis hoppar jämfota över att komma hem och sätta igång att plocka och damma och skura så ser jag i alla fall fram emot att det ska bli städat.

och sen är det fredag och kanske kan jag sluta tidigare. planerar i så fall att: handla, åka hem, gå ut i skogen med hundarna, läsa, laga mat, dricka vin, kolla på någon film, sova. vi får väl se hur det går med detta.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.