efter pms följer mensvärk

.jag 2015-10-15 09:04 (inga kommentarer)
OH THE THE JOY of being a woman, vi har ju roligt nästan jämt när vi valsar omkring i våra hormonella cykler. men ja. det blir väl bra så småningom. this too shall pass och så vidare.

igår svepte jag hem från jobbet, uträttade tusen ärenden, lämnade bilen på verkstad, åkte hem och sedan vidare till brukshundklubben för att gå ett spår med en kille på min ena kurs, för han kunde inte vara med den gången när vi skulle spåra. det gick bra, och sedan var det dags för min andra kurs. näst sista gången och alla var så jäkla duktiga. jag vet att det är flera som vill att jag ska ha en fortsättningskurs, och jag är lite sugen. fast samtidigt är jag lite sugen på att få mer ledig tid. och snart är det november och kallt och mörv och då är det inte lika lockande att gå på kurs, tror jag. fast samtidigt så har vi ju haft så himla roligt i den här gruppen nu i höst och de är ambitiösa och tränar på och det är ju kul. fast samtidigt så måste man ju öppna upp kursen för alla medlemmar, och då kan ju vilka nötter som helst anmäla sig, fast den risken finns ju alltid. och fast samtidigt är det ju så att om man har ett mål eller går en kurs så blir träningen av på ett helt annat sätt än om man bara ska träna lite ospecifikt när man känner för det. och jag själv blir ju mer strukturerad med min träning när jag håller kurser, jag liksom passar på när jag ändå åker till klubben, så det är ju win-win.

jaja. jag stöter och blöter för- och nackdelar och behöver inte fatta något beslut i brådrasket. det blir bra hur det än blir, tror jag.

fick mail från rasklubben med YTTERLIGARE ett "förslag på mötesdatum, förhoppningsvis sista försöket", kan de inte bara fatta att det med så kort varsel inte GÅR att hitta ett datum när exakt alla kan, och istället ta det datum där dom flesta kan? ja, jag kunde hur som helst inte, så då återstår att se om de blir sura. jag gillar i och för sig inte när folk blir sura på mig, men å andra sidan letar jag lite efter ett skäl att avsluta mitt styrelseuppdrag där, så det kanske hade kunnat vara en välgärning, vad vet jag?

nu ska jag fika och sedan slänga ihop en powerpoint om systematiskt arbetsmiljöarbete som ska dras imorgon när vi har säsongsavslutning. ja, säsongen är i och för sig inte slut än, men vi ska runda av och summera det gångna året och sen äta lunch. det kan väl bli okej avslutning på veckan.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.