ons.

.jag 2015-10-14 08:45 (inga kommentarer)
ja, här sitter jag med värsting-pms-huvudvärk som jag vaknade med både i natt och i morse och då är det ju lätt att hålla sig för skratt. men annars är det väl rätt så okej. igår hade jag en riktigt produktiv dag och det finns väl inget som är så tillfredsställande för själen som att bocka av saker på att-göra-listan? jag fixade färdigt inlämningsuppgiften till ena distanskursen på lediga stunder på jobbet under dagen, och på eftermiddagen och kvällen så pluggade jag på den andra, plöjde genom litteratur och och gjorde klart alla uppgifter som skulle vara klara den här månaden. och det känns ju alltid fint. och det blev dessutom tid över att till att planera helgens kursavslutning.
och mr S satt i samma rum och pluggade, men det var liksom inte värre än att vi kunde prata med varandra om andan föll på. älskar såna där kvällar när kaminen sprakar och tv:n är avstängd och vi bara är.

idag ska jag lämna bilen på verkstad för service imorgon, det är sura pengar men bara att bita ihop. av en lycklig slump sammanföll det med att mr S har självstudier, så jag behöver inte böka med att ta bussen. eller jag hade ju kunnat cykla, jag försöker att inte stressa över att jag inte cyklar, för just nu tar det för lång tid. först var det för att det inte skulle bli för långa dagar hemma för hundarna, för nu när mr S pluggar så åker han hemifrån tidigare än han gjorde när han jobbade, men nu är han ju hemma imorgon så egentligen skulle jag kunna cykla. men det känns som att jag inte riktigt har tid för ikväll är det kurs och imorgon medlemsmöte, och jag känner att vägen till jobbet finns kvar även när mr S har slutat plugga 10 mil hemifrån (och förhoppningsvis har ett jobb som inte är 10 mil hemifrån också då), och med det möjligheten att cykla. det här är ett år när förutsättningarna inte är som de var när jag planerade att cykla till jobbet en eller två gånger i veckan.

nä, men sen fick jag sms om att det finns böcker som ligger och väntar på biblioteket, och jag tycker det är så himla fantastiskt det här. man läser nån bokrecension och tycker att det låter bra, tar upp telefonen och loggar in på sitt bibliotek och beställer den, och sen får man ett sms att nu finns den och det bara att komma och hämta. nu hade biblioteket stängt igår, men jag fick ett annat boktips och loggade då in och laddade ner den som e-bok. alltså jag ÄLSKAR biblioteket som fenomen.

och ja, överlag känns allt rätt så bra. det är extremt mycket och det är hektiskt, men just nu känns det ändå som en okej balans. TROTS PMS. det är väl bara att tacka och ta emot. obs, ovanstående gäller inte när jag tänker på svärmor. om ni såg "bron" i söndags och såg scenen där sagas mamma kommer in på polisstationen och bara tränger sig på och "alla vill väl ha besök av sin mamma?", samma känsla får jag av min svärmor. men jag väljer att inte tänka på det, nästa helg får bli ett helg av kors och bördor men den dagen den sorgen.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.