lugn dag...

.jag 2015-10-13 13:31 (inga kommentarer)
...på jobbet, och det är rätt skönt. för den här förkylningen vill ju inte riktigt släppa taget, tröttheten efter den hänger i, och så är det ju hösthektet. igår åkte jag hem och satt sedan och slet med min inlämningsuppgift i den ena distanskursen tills det var dags att åka till brukshundklubben och hålla hundkurs. och sedan hem och gå och lägga sig.

men nu är i alla fall inlämningsuppgiften klar. så planen idag är att åka hem och plugga till min andra distanskurs. på tisdagar har jag ju annars brukat åka och träna med hundarna den här hösten, men jag känner att jag kanske kan skippa det just idag. det regnar och blåser och egentligen borde jag passa på och träna med minsting när det är dåligt väder eftersom vi ska tävla om ett par veckor och det är en svag punkt och det lär ju liksom inte bli sommar till dess. egentligen var det kanske dumt att anmäla till fler tävlingar, men jag hade sån JÄKLA bra känsla förra gången, även om poängen av olika skäl inte blev så hög. så min tanke var att bara mata på med mängdträning, men idag orkar jag faktiskt inte. det blir för mycket med pms och förkylning och hösthekt och hällregn och kurser, och dessutom ska jag dit både imorgon och på torsdag OCH på lördag och söndag, så det kommer inte direkt att saknas träningstillfällen om man säger.

mm, och så har jag fått en förfrågan om jag har möjlighet att volontärarbeta i en flyktinggrej. jag vet inte exakt hur mycket tid det innebär, och jag tycker väl inte exakt att jag har jättemycket tid över heller, men samtidigt: jag är rätt frustrerad över att vara en av alla dom som inte GÖR någonting, mer än skänker en slant då och då. lite konkret arbete som kanske skulle göra skillnad för nån som hade det riktigt jävligt. jag tror jag ska maila och höra mig för i alla fall.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.