I secondar hösthekten...

.jag 2015-10-08 11:48 (1 kommentar)
...för om det inte finns ett ord som heter så, så BORDE det verkligen finnas, och mitt i den befinner jag mig visst och det är ju HELVETE vad det snurrar på. med allt. och ja, det mesta är ju roligt och självvalt och jag kan inte skylla på någon annan för att min kalender ser ut som den gör, men ibland har jag lust att bara...ja, jag vet inte. ta en paus?

är stressad över mina distanskurser. ingen är på heltid, men två stycken plus jobba heltid plus hålla kurs tre dagar i veckan är ju kanske i mastigaste laget. fast jag är nog egentligen mest stressad över att jag inte fattar en uppgift jag ska göra i den ena kursen. den andra kursen är mer konkret, läs det här, lär dig det där, svara på de här frågorna. men den första är rätt luddig, och ludd is not for me.

och jag stretar på med jobbet och fantiserar om en ledig dag, men det blir väl inte än på ett tag. kanske efter att mina föräldrar har varit här? nä, jag sätter nog 14 november som målbild. den 14 november är nämligen ALLTING klart, alla hundkurser, föräldrabesök, tävlingar och diverse möten och måsten ligger bakom mig. den 15 november borde jag väl ändå vara värd en ledig dag? eller två? mmm...drömma går ju.

nä, jag tror jag tar lunch nu.

sodanismo

satsar också på november. eller möjligtvis MÖRV. då kanske det blir lite lediga kvällar. kanske.

2015-10-08 13:29:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.