tuesday goes too slow

.jag 2015-10-06 11:21 (inga kommentarer)
ja, just nu ser jag väl mest fram mot att den här förkylningsprocessen ska ha sin topp och vända. för som det är nu är det inte roligt. huvudvärk, snorig, rosslig och snyter mig var femte minut så näsan är helt skinnflådd. roligare kan man ju ha, menar jag.

igår blev det en lugn hemmakväll i soffan och jag gick och lade mig klockan åtta och sov som en stock hela natten, men jag är ändå trött. ja, det är väl inte så konstigt i och för sig, men irriterande. ikväll lutar det åt att jag skippar hundträningen och har en till lugn hemmakväll i soffan. fast nu måste jag verkligen plugga på mina distanskurser så vi får väl se hur lugnt det blir.

två veckor kvar med hundkurserna, sedan blir det i alla fall lite mer tid till förfogande. jag klagar inte, det har varit (och är fortfarande) jätteroligt. men det börjar kännas lite nu, det här att vara hemifrån på både kvällar och helger tre-fyra gånger i veckan. det blir varken tid eller ork över till så mycket annat än precis det mest nödvändiga. men så kan det väl få vara under en tid och jag känner ändå att det ger betydligt mer än vad det tar. så det är okej.

nu ska jag jobba undan lite grejer innan lunch, sedan ett kort möte, sedan kanske jag kan smita lite tidigare? jo, så får det nog bli.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.