the signal is weak

.jag 2015-10-05 08:31 (inga kommentarer)
ja, nu sitter jag på jobbet och snorar, dyngförkyld. det har alla andra gjort, så jag känner inte direkt att jag mer än någon annan riskerar att smitta någon, det är nog samma virus som vi valsar omkring med. däremot skulle jag eventuellt kanske ha stannat hemma idag med tanke på att jag faktiskt inte mår speciellt bra. men under den här tiden på året, efter att högsäsongen är över men innan säsongen är helt slut, så är det ingen som gör mitt jobb om inte jag gör det. en hel del kan jag ju styra över själv, men andra av mina arbetsuppgifter är direkt knutna till själva produktionen och dom råder jag inte över, det är helt enkelt ett visst antal analyser som ska göras per en viss produktionsvolym, och ju mer som produceras desto fler analyser ska göras, och är jag inte där så samlas det på hög. och det är inte sådär jättekul att vara hemma och veta att berget av ogjort arbete bara växer och växer för varje dag, då är det bättre att om möjligt släpa sig fram på halvfart och i alla fall hålla undan det värsta. bra är det ju i alla fall inte, men det är som det är.

igår var jag ute med hundarna på förmiddagen. hade tänkt gå en runda som är en mil, men sansade mig och skar av den så att den kanske blev sex kilometer. sen låg jag som en död sill i soffan resten av dagen. läste, slumrade lite, tittade på tv, slumrade lite till och så vidare. ingen jätterolig dag, men det var ju lugnt och skönt.

eftersom jag hade båda kurserna i lördags har jag ingen kurs ikväll, så det blev ju i alla fall rätt så vältajmat. jag borde plugga lite till mina distanskurser också känner jag, men det går rätt trögt när hela hjärnan känns full av ludd och snor. men det är bara att kämpa på. när man verkligen är sjuk kan man åtminstone se fram emot att bli frisk, det är inte som att gå omkring och vara hängig med "någonting i kroppen" i evigheter. this to shall pass även om jag känner mig rätt ynklig just nu.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.