äntligen förkyld!

.jag 2015-10-03 20:14 (1 kommentar)
ja, det var ju också en rubrik. men det är lite så det känns efter vad som känns som veckor på halvfart med ont i halsen någon dag här och täppt och snuvig någon dag där än att gå och vara hängig i evigheter. hellre då bli rejält sjuk och sen frisk. och så blev det till slut.

det var ju lite tråkigt dock att det skulle sammanfalla med jättespårdagen. idag hade jag min ena kurs på förmiddagen och den andra på eftermiddagen, vilket i praktiken innebar att jag var i spårskogen från åtta på morgonen till sex på kvällen. knäppt upplägg som jag inte lär upprepa, men det var enda möjligheten att få ihop kurserna så det inte krockade med andra aktiviteter på klubben och i min kalender.

så istället för en skön ensam hemmaeftermiddag och -kväll blev det hundar och spår. men jag klagar inte eftersom det är typ det roligaste som finns. sen hem, slänga ihop mat, äta och nu har jag tagit ett glas vin och lite ben & jerry och tror att jag kommer att sova gott i natt efter all motion (har lagt 10 och gått sammanlagt 16 spår av varierande längd) och frisk luft. dagen bjöd på brittsommarvärme i toppklass, så hade det inte varit för förkylningen så hade allt varit outstanding. men det var ändå på gränsen.

AnnA

Härligt med spårdag och ohärligt med sjuka. Krya på dig!

2015-10-04 07:54:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.