det blev fredag till slut

.jag 2015-10-02 13:25 (inga kommentarer)
igår när jag kom hem så var jag så GALET trött. släppte ut hundarna i trädgården och slängde ut torrfoder i det rätt så höga gräset som de fick gå och plocka med medan jag städade. vid halv fyra var jag klar, satte mig i fåtöljen och läste en bok som jag skulle åka och lämna tillbaks till biblioteket innan det stängde klockan fem, men somnade sittande rätt upp och ner. så jag fick skumma sidorna och hoppa över lite mot slutet, men det var ändå ingen jättebra bok så det gjorde inte så mycket.

ja, men jag masade mig upp, packade ihop grejer och hundar och åkte till biblioteket, återvinningsstationen och brukshundklubben. tränade med båda hundarna och det gick bättre än det gjort dagen innan. sedan höll jag kurs och vi hade riktigt kul och det drog ut på tiden så jag kom inte hem förrän efter läggdags. så skulle jag duscha, då hade mr S glömt fylla på pellets så pannan hade slocknat, så jag fick duscha blixtsnabbt i ljummet vatten.
jag somnade ändå snabbt och sov som en stock i ganska så exakt två timmar, sedan vaknade jag. mr S är jätteförkyld och snarkar han i vanliga fall så är det inget mot när han är förkyld. så efter att ha legat och knuffat på honom ett bra tag så gick jag ner och lade mig i soffan istället. där lystes hela vardagsrummet upp av en inte fullmåne, men rätt så stor och klart lysande i alla fall, och vi har inte såna gardiner som går att dra för. så det blev inte så värst mycket bevänt med den nattsömnen.

och idag har jag ont i halsen. IGEN. jag blir galen på den här icke-förkylningen som bara ligger och lurar under ytan och aldrig bryter ut riktigt.

men ja. nu är det i alla fall fredag och jag ska snart gå hem. imorgon ska jag spåra med båda kurserna, den ena på förmiddagen och den andra på eftermiddagen. på kvällen ska mr S träffa den här kompisen, så det blir väl en sån där dag när vi går om varandra. det är lite tråkigt, men samtidigt skönt att bara få vara hemma helt själv en lördagskväll och söndagsförmiddag så jag klagar väl inte jättemycket.

ja, nä, men om man skulle gå hem nu då?


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.