slöonsdag

.jag 2015-09-30 10:15 (inga kommentarer)
ja, SLÖ är alltså temat för den här veckans rubriker. är så lat att jag inte orkar komma på något roligare.

igår när jag kom hem låg ett brev från lilla kuratorn på vårdcentralen med en ny tid. jag avbokade ju den sista tiden och tyckte inte att jag behövde boka någon ny eftersom jag inte tycker att det har gett någonting, och jag skrev väl någon motivering, men hon var tydligen av en annan åsikt. men suck vad trött jag blir.

men men. igår åkte jag iväg och tränade och det gick väl sådär. valpen blev jättetaggad när han såg att jag hade ställt upp en ruta, men istället för att springa rakt in i den när jag skickade så rundade han en av konerna och gick in från sidan. JAHA liksom? skickade igen, samma sak. skickade igen, samma sak och nu började han dessutom bli tveksam eftersom han inte fick någon bekräftelse, så jag fick backa några steg och skicka på väldigt korta avstånd och då gick det bra. och minsting blandade ihop ställande och läggande några gånger och ville inte ta apportbocken. så det var väl en SÅDÄR träning, fast mycket som var bra också. men det har ju en tendens att hamna i skuggan av det dåliga. annars fick jag beröm av en person för att jag har så "positiv inställning till träning och tävling". jamen det är väl kul att man åtminstone ger det intrycket, haha.

sen hade vi instruktörsmöte och planerade vårens kurser och jag ska ha samma upplägg som nu i höst eftersom det har varit så LYCKAT. ja, jag vet att jag tjatar och det känns rätt skrytigt, men jag tycker att jag behöver boosta mitt självförtroende eftersom det inte direkt är på topp alla gånger, men fuck jante för det här blev bra. den ena kursen är lite extra kul eftersom den inte har funnits i vårt kursutbud och jag har gjort hela upplägget själv från början till slut. den andra kursen jag håller är mer basic och ett färdigt koncept att följa, fast med rätt mycket utrymme för egen prägel inom dessa ramar. det har också blivit bra, sen har jag förstås haft tur som haft trevliga människor på mina kurser. en annan instruktör berättade igår om en person som hen haft på sin kurs, en sån där gnällperson som klagar om solen skiner och går den i moln så är det inte heller bra, typ. såna människor går ju aldrig att göra nöjda hur man än bär sig åt, men jag har väl hittills varit förskonad från sånt i detta sammanhang.

idag är sista anmälningsdagen för julbord med jobbet och alltså, jag vet inte. å ena sidan så är det ju gott och gratis och vi behöver väl ta tillvara på allt som muntrar upp. men samtidigt: SÅ gott är det inte, och tanken på att sitta och trängas med tusen andra för att trycka i sig köttbullar och janssons frestelse lockar väl inte jättemycket. och sen kommer baksidan med att bo på landet, för det går inga bussar sent på kvällen och det är för långt för att ta taxi. så då ska man ta sig dit och ta sig hem och antingen vara nykter och köra själv, lika med rätt tråkigt när nästan alla andra dricker, eller tigga skjuts med någon och vara tvungen att anpassa sig efter den personen, vilket jag av erfarenhet vet att det kan bli hur utdraget som helst. NÄE vad jag egentligen inte känner för det här. men samtidigt kanske det blir kul. äh, jag vet inte. jaja, jag har ju några timmar kvar att fundera på.

i kväll har jag inget inplanerat. solen skiner och jag tänkte ta hundarna med på en långpromenad i skogen efter jobbet, sen trycka ner mig själv i soffan och inte röra mig ur fläcken mer än nödvändigt. det låter som en bra idé, tycker jag. men först är det lite jobbhögar som ska tröskas igenom.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.