slömåndag

.jag 2015-09-28 10:45 (inga kommentarer)
ja, men helgen var väl SÅDÄR. mycket depp, mycket ältande och tårar och missförstånd hit och ärdusåjävlamycketbättresjälvdå-snäsande dit. men men. såna helger måste väl också få finnas, tyvärr. till slut trasslade vi i alla fall oss fram till varandra igen, mr S och jag. och det är väl huvudsaken, även om man önskar att man hade sluppit all den här jävla DRAMATIKEN kring alla missförstånd som oftast verkar uppstå för att både han och jag har så jävla mycket bagage att släpa på hela tiden.

men, ja. nu är det som det är. bättre i alla fall. igår hade jag kurs och vi var vid havet och spårade och det var kanonväder, jag ville aldrig åka hem. men sen gjorde jag det och sen lagade jag ytterfilé med chili och vitlök och rostade rotsaker och en sås som var to die for till middag och sen var det säsongspremiär på "bron". så allt var inte åt skogen.

nu ska jag försöka styra upp ett projektmöte som blev inställt förra veckan för att de andra hade prokrastinerat i andra projekt. blir så trött på folk ibland, men nu kommer de inte undan längre.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.