onsdagstexten, tråkig rubrik

.jag 2015-09-16 12:05 (inga kommentarer)
vädret har varit helt konstigt de senaste dagarna. det känns liksom inte normalt att det är i mitten av september och 16-17 grader varmt klockan halv fem på morgonen? kvavt och konstigt tryckande har det också varit, men i natt kom ett åskoväder så kanske det blir lite mer vanligt höstväder nu.

igår var jag och tränade med minsting och om han bara beter sig likadant på söndag så har jag inget att oroa mig för alls, för alla momenten satt som i en DRÖM. okej, apporteringen är han inte förtjust i, jaga efter en apportbock går väl an men det där med att bara ta den och sitta och hålla den i 5 sekunder känns...meningslöst, antar jag att han tycker. så det är inte precis tal om något aktivt gripande och ordet "loss" har jag aldrig någonsin behövt använda utan jag får snarare hoppas att jag hinner fånga den innan han spottar ut den på eget bevåg. men jaja, det är bara koefficient 1 på det momentet så jag kommer inte att lägga något krut på att försöka vässa det fram till söndag, det får duga så här. minsting är nämligen en KÄNSLIG SJÄL och om man härjar för mycket med honom utan att han förstår varför så tappar han sugen och tycker inte det är kul längre.

sedan tränade jag platsläggande med dold förare med valpen och det gick mycket bra. i och för sig stod jag och pratade med nån bakom planket där vi gömde oss, så han hörde mig ju hela tiden, men någonstans får man ju börja.

sedan träffade jag en som går kurs för mig och vi stod och pratade om ditt och datt, bland annat kom vi in på att i princip alla i den gruppen har unghundar och har gått samma valpkurs tidigare, och det trodde jag mest var en slump. men då berättade hon att deras instruktör på valpkursen, som också är vår utbildningsansvarig, hade sagt "ska ni gå någon kurs i höst så ska ni gå för .jag".
och det var ju förstås jätteroligt att höra. och jag känner att fan, det här är så jäkla ROLIGT. just nu är det så bra folk som är med i klubben (det där kan ju ändra sig rätt så kvickt för häromkring står brukshundklubbarna som spön i backen, många är medlemmar i flera olika klubbar och folk flyttar runt lite hur som helst beroende på kursutbud och personkemi) och ja, vi har kul helt enkelt.

nä, men annars stretar jag på. mr S ska kanske åka och hälsa på en kompis fredag-lördag och i så fall får jag EGENTID, oh the joy. jag har gjort ett test och knåpat ihop merparten av en inlämningsuppgift till den ena distanskursen, där deadline inte är förrän den 30/9 så i det avseendet känner jag mig duktig och produktiv. sen har jag pms-huvudvärk och känner mig som om jag vägde 250 kilo på grund av pms-uppsvälld, men det går väl över. eller ja, det gör det ju. den biten är bara inte så kul just nu.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.