trött i huvudet

.jag 2015-09-09 11:35 (inga kommentarer)
min chef är på tjänsteresa och då skulle man ju kunna tro att det skulle vara lugnt och skönt här då, men innan han åkte igår så hann han slinka inom med ett litet otäckt uppdrag till mig. otäckt såtillvida att det kräver en miljon olika räkneoperationer med okända faktorer så först ekvationer och sedan försöka skapa formler utifrån det, och när det är gjort så ska det på olika sätt anpassas till verkligheten och då funkar inte ens perfekta skrivbordsmodell riktigt. fast det är alltså inte det som är det otäcka, det är tvärtom riktigt kul, det otäcka kommer sen när allting ska appliceras i skarpt läge och då _får_ det helt enkelt inte bli fel. då blir jag hängd eller får åtminstone stå med skammen i eviga tider, plus att det kostar multum. och pengar är ju inget som det direkt flödar av i det här företaget.
men jaja. nu har jag räknat och räknat om och kontrollräknat och kontrollräknat en gång till och har jag inte gjort någon fundamental tankevurpa någonstans så ska det funka. och nu känns det lite som att jag har skrivit högskoleprovet eller nåt.

idag står annars på agendan: jobba lite till, sen massage efter jobbet och efter det ska jag hem och inte göra ett dugg. eller jo, jag ska göra en inlämningsuppgift till en av mina distanskurser, men i övrigt inte mer än nödvändigt. mr S har självstudier idag så han är hemma och har förhoppningsvis varit ute med hundarna så allt jag behöver göra är att dimpa ner i fåtöljen med datorn i knät. jag hade ju kurs i måndags och igår var jag och tränade, imorgon är det kurs igen och sen på fredag åker jag till min syrra, kommer hem på lördag kväll och sen är det kurs på söndag. så den här dagen ska bara vara min! hoppas jag i alla fall.

nu väntar jag på att min kollega S ska komma och hämta mig så ska vi åka och köpa varsin sallad till lunch. jag har rotat genom frysen och hittat lite smått och gott, men matlådor till alla dagar den här veckan kunde den inte producera. annars köper jag ju ALDRIG lunch ute, men så här går det alltså när man, jag, matlagningsstrejkar en helg. bara förfall och omkostnader kommer ut av det.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.