fredag

.jag 2015-09-04 11:20 (inga kommentarer)
i natt vaknade jag av att jag hade ont i huvudet, jag vet mycket som är trevligare att vakna av. låg kvar, försökte slappna av, somnade väl om efter ett tag och vaknade när klockan ringde i sällskap av samma huvudvärk. så det ska väl bli En Sån Där Dag då. kul. not. nä, men jag har petat i mig lite piller och nu är det väl, inte bra men under kontroll. fast jag är trött och jag måste hela tiden passa mig för att inte bita ihop käkarna, liksom gå och lirka lite med dom emellanåt för annars sitter kindtänderna som i ett skruvstäd.

igår kom jag hem och var trött och sur och försökte varva ner och ställa om inför kvällens kurs. och sen visade det sig att det där besöket som skulle komma på kvällen dök upp redan vid fyratiden på eftermiddagen, så jag fick lik förbannat sitta och vara trevlig. alltså, jag har inget emot att vara trevlig men ibland är det JOBBIGT. och jag ville förbereda mig för kvällens kurs och inte sitta och dösnacka om väder och vind, men här hade jag inget direkt val.

jag kom i alla fall iväg, tränade med både valpen och minsting, fick för första gången till en hyfsad ansats till kryp från valpens sida, och minsting fixade både läggande och ställande under gång utan att blanda ihop det som han brukar. apporteringen lämnar fortfarande en del övrigt att önska, gripandet är minst sagt tveksamt och antingen reser han sig eller så släpper han den eller så göra han båda delarna. men det är ju bara att harva vidare.
sen kursen. den gick väl rätt bra, men det var två personer (inte hundar då som man kanske skulle kunna tro) som blev ovänner om en grej och genast känner jag mellanbarnet i mig, den som måste medla och kompromissa och känna ansvar för att allt ska vara frid och fröjd. MEN KAN JAG SLUTA MED DET OCH LÅTA ANDRRA VUXNA MÄNNISKOR TA ANSVAR FÖR SIG SJÄLVA KANSKE? nä, det är svårt, jag ältar mitt eget agerande och kunde jag ha gjort något för att förhindra, kunde jag ha sagt något annorlunda, är folk sura på mig nu och tycker de att det är en dålig kurs? jag misstänker att det är det som har orsakat dagens huvudvärk, den känslan hängde väl med in i sömnen på något sätt. och observera, det sista någon sa till mig innan jag åkte hem var att hen tyckte att jag var så pedagogisk och tydlig och bra på att förklara. så det var ju inte som att jag lämnade kursen i någon slags lynchstämning. men det är som att de där bra grejerna liksom drunknar i det som är mindre bra, som inte ens hade med mig att göra för fan. blir så trött på mig själv ibland.

nu ska jag snart gå ut och äta avslutningslunch med A. ett tvivelaktigt nöje, men någon måste ju göra det. suck. ja, men sen är det i alla fall snart helg.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.