onsdagstrött

.jag 2015-08-26 07:18 (inga kommentarer)
jag verkar ha kommit i en sån där period av att somna, sova ett par timmar för att sedan vakna och ligga klarvaken ett par timmar, och så himla långa är ju inte nätterna att det går för sig utan att lämna konsekvenser i form av förlamande trötthet. i går somnade jag vid halv tio. vaknade vid elva, men somnade om rätt fort den gången. vaknade sedan vid halv två och har i princip varit vaken sedan dess, jag slumrade till precis innan klockan ringde och hann då drömma att jag bodde ihop med mitt ex igen. alltså att vi hade blivit ihop och flyttat ihop igen TROTS allt som hänt. sedan gjorde jag slut med honom och så började jag hosta och hostade upp en bit av min luftstrupe, otroligt äckligt, som jag sedan stod och höll i handen och inte visste riktigt vad jag skulle göra med. när jag vaknade hade jag ont i huvudet och en otrolig obehagskänsla i kroppen som fortfarande inte har släppt riktigt.

ja, men gårdagen då. på jobbet var det segt men jag fick väl en del gjort i alla fall. sedan förberedde jag mina kurser som ska börja på lördag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, och sen förberedde jag för det möte i rasklubben som jag ska på direkt efteråt, då vi bland annat ska utvärdera det här lägret vi hade i somras. jag ser inte fram mot det av två anledningar. det ena är att det nu har gått en dryg månad sedan lägret och då tenderar småsaker man retade sig på ha fallit i behaglig glömska medan man bara minns det stora hela. jag skrev i och för sig ner mina intryck när jag hade dom i färskt minne, annars skulle jag nog också säga att "jo, men det gick väl bra..." om någon frågade mig. fastän vi mellan varven var så irriterade att vi fick gå undan och väsa svordomar. i alla fall så kommer entusiasterna i vår förening gissningsvis bara lyfta fram hur BRA allt funkade eftersom de nu har glömt de där detaljerna som vi alla retade oss på, och så kommer klubben för inbördes beundran att dunka varandra i ryggarna och tja, det är ju inte direkt så en förening utvecklas om ni frågar mig. den andra grejen är att det ska bjudas på mat, lite som tack för hjälpen, och det är väl trevligt på ett vis, men samtidigt kommer det att ta HELA JÄVLA KVÄLLEN på grund av det och på grund av att vissa personer som är inbjudna är så extremt självupptagna och omständliga och helt enkelt aldrig slutar prata om sig och sitt. och jag har en och en halv timmes väg hem och jag ska upp halv sju på söndagen för att hjälpa till på en tävling. så det känns ju lite sådär, men men. igår förberedde jag mig i alla fall, plockade ihop grejer som ska med och fixade i ordning papper och sånt, så det är gjort och jag slipper stimma med det typ på fredag kväll.

sen åkte jag till brukshundklubben och var med på en träningstävling i agility. vi har inte tränat agility på evigheter, men både minsting och valpen var med på noterna och tyckte det var jättekul. minsting blev i och för sig diskad för han tog fel hinder, men det var ju jag som var otydlig med min handling. valpen sprang som en klocka, var felfri och vi hamnade precis utanför pallplats.


nu sitter jag på jobbet och försöker åstadkomma något vettigt, men idag är det trögt. det här är sista officiella högsäsongsveckan, nästa vecka blir det dagtid i produktionen och då blir allting mycket lugnare. eftersom A ska jobba nästa vecka också funderar jag på att ta ledigt på måndag och på tisdag. på tisdag ska S-hunden på återbesök till djursjukhuset, och eftersom det ligger i en annan stad så hade jag ju ändå fått ta minst halva dagen till det. nu har jag visserligen ett jobbmöte på måndag förmiddag, men det känns som att det inte ska vara omöjligt att flytta, det känns inte som att någonting har kommit igång ordentligt efter semestrarna och innan allt är klart med nya ägarna och vi vet hur de vill driva verksamheten lär det ju inte starta några större projekt heller. och det gäller ju att passa på att utnyttja att det ändå finns någon som gör ens jobb när man är borta, för sen är det ju inte det.

men nä, nu ska jag väl ta tag i lite pappersarbete och göra skäl för lönen en stund.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.