torsdag

.jag 2015-08-27 19:50 (inga kommentarer)
min sömnlöshet bara fortsätter. igår gick jag och lade mig vid nio, var jättetrött och somnade som en stock. vaknade vid tolv. var vaken klockan ett. klockan två och även klockan tre. så jättekul när man vet att klockan ringer bara nån dryg timme senare.

så dagen har varit seg. fast jag har jobbat med arbetsmiljöfrågor och varit drivande och kompetent och pekat med hela handen och delat ut arbetsuppgifter och satt deadlines åt andra. sen åkte jag hem och städade. ambitionen var även att åka till brukshundklubben, men dit räckte inte orken. och sen kom mr S och ville ha hjälp att ändra sin ansökan till csn och det kan han inte göra på sin dator för han får inte bank-id att fungera där, så då fick jag dra fram min och NATURLIGTVIS skulle den installera 67567 uppdateringar i sakta mak först. men nu är det fixat i alla fall, hoppas det inte blir något strul med det nu bara för att han bytt utbildning. man tycker ju inte det, men 2015 är året då allt verkar sätta sig på tvären så det gör säkert det här också.

och imorgon är det fredag, äntligen. jag är lite stressad över mina hundkurser, men det blir nog bra bara de kommer igång. på den där det ska gå en snackig besserwissergubbe och en dryg apa från stallet ska det dessutom gå nån med superdåligt självförtroende som behöver massor av stöttning och pepp, fick jag precis veta av han som haft personen ifråga på sin valpkurs. så det blir ju en utmaning att få den gruppen att fungera. kul ska det bli i alla fall.

nu ska jag kolla lite på orange is the new black och sen hoppas jag att jag får SOVA.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.