nytt under solen då

.jag 2015-08-21 10:57 (inga kommentarer)
jaha, igår åkte mr S in till stan för att prata med dom som är ansvariga för den nedlagda utbildningen och höra sig för om det möjligen gick att komma med på någon annan av deras utbildningar och vad han i så fall var intresserad av, och hm, ja, de skulle se vad de kunde göra och lämna besked "imorgon". fast han måste ha gjort något slags intryck på dom (eller så var det bara gammalt hederligt FLYT för en gångs skull), för redan efter en timme så ringde de upp och jodå, det fanns plats på en utbildning som hade startat i måndags, så kunde han vara där klockan åtta som idag då så var han så välkommen.

YES. äntligen lite medgång. och han kunde då äntligen ringa sin chef och lämna besked om hur det skulle bli och känna att han kanske aldrig mer behöver sätta sin fot på det där stället. chefen blev väl inte JÄTTEGLAD, för hux flux var det någon annan på jobbet som på grund av anhörigs dödsfall hade behövt ta ledigt med kort varsel, men det får ju bli chefens bekymmer.

annars: skönt att det är fredag. och att jag ska på massage efter jobbet. och att det inte är ett smack inbokat på hela helgen eftersom jag för några dagar sedan mailade och sa att jag tyvärr fått förhinder för att vara med på någon välgörenhetsgrej som en av hundklubbarna skulle vara med på. jag har inte fått förhinder, men det var så ostrukturerat och i vanliga fall är ju jag den som hoppar fram som gumman ur lådan och tar tag i det och styr upp allting och talar om för alla andra var och när och hur allting ska bli. men nu kände jag att nä, jag orkar inte dra i den grejen också. så jag avböjde. och kände mig lite duktig som tänkte på mig själv och tackade nej, fast det är väl egentligen när man tar tag i och styr upp saker som man är duktig? knepigt det där.

ja, och nyss samlade vi ihop oss alla på jobbet och tog en spexig gruppbild som vi ska skicka till vår chef som är på semester och ska springa ett lopp. det är kul att få fnissa hejdlöst på jobbet, speciellt som det är så nattsvart som vi har haft det den senaste tiden, lite bättre blev det när beskedet om nya ägare kom, men sen kom ju krånglet med aktierna och det blev en ny svacka i stämningen. alla är trötta och det finns inga pengar. men nu stod vi alltså och löjlade oss en stund framför kameran och det kändes fint. mer fniss på jobbet åt folket liksom.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.