inget nytt under solen part 975

.jag 2015-08-20 08:33 (inga kommentarer)
ja, dagarna går och ingenting händer. igår ringde mr S till de som är/var ansvariga för utbildningen som ställdes in, de som lovat att de skulle försöka skaka fram någon motsvarande utbildning, de som lovat att lämna definitivt besked i slutet av förra veckan men som man tydligen får jaga med blåslampa för att få något ur. och nä, inte heller igår gick det att få något besked, men eventuellt fanns det någon annan utbildning som han eventuellt skulle kunna börja på, eventuellt alltså, men då fick han komma dit personligen och prata med dom som idag. alltså? suck. så otroligt tröttsamt. men ja, han kunde ta ledigt och så får vi se vad detta ger. han hade även ringt bemanningsföretaget om det här jobbet som de ringt honom om för att höra hur tidsplanen såg ut, men de verkade dessvärre bara vara i första början av rekryteringsprocessen, så det lär väl ta månader innan det blir aktuellt om det ens blir det. dubbelsuck.

och på mitt jobb då. vi har ju nya ägare, eller de har köpt drygt 90 % av aktierna och ska då kunna överta de övriga knappt 10 enligt någon paragraf i någon aktielagstiftning som jag inte alls är insatt i, men så är det tydligen. men då är det väl nån jävel som I ALLA FALL har satt sig på tvären och vägrar gå med på det så nu ska det bli rättssak av det hela och det ska utses juridiska ombud och kommer väl att dröja hundra år innan det händer någonting. och vi har fortfarande så lite pengar att vi knappt kan köpa råvaror för att tillverka för att sälja för att tjäna pengar, så det blir en rejäl trippelsuck på det. vi trodde ju liksom att allt skulle vara klart vid det här laget, men NÄHÄDÅ. så enkelt ska det inte vara.

nä, men annars vaknade jag klockan 03.15 och kunde inte somna om. oh the joy. nu har jag varit på jobbet i evigheter och är snudd på klar med allt, nä inte riktigt men på god väg i alla fall. så jag tänkte att jag kanske skulle unna mig att sluta lite tidigare istället. jag tänker orimligt mycket på maten jag ska laga i helgen, jag har bara inte kommit på vad än men det löser sig alltid. såg något recept på fetaostmarinerade bönor som lät asgott så kanske ska jag testa det, men i övrigt får jag väl se hur inspirationen faller. jag känner mig så extremt nöjd med mig själv när jag lagar mat, det blir liksom gott, nyttigt plus rätt så billigt åtminstone om man ska räkna med det förnämliga i att jag fixar och trixar så att det varje söndagskväll står 10 matlådor i kylskåpet så att vi aldrig någonsin behöver bekymra oss om vad vi ska äta till lunch på jobbet eller lägga pengar på det. jaja. det är ju tur att det åtminstone fortfarande finns god mat att luta sig mot när allting annat fallerar.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.