svettigt

.jag 2015-08-19 13:01 (inga kommentarer)
men alltså gud vad det är VARMT. ja, jag klagar på värmen nu när den "äntligen" har kommit, men jag är ingen värmeälskare av rang. i alla fall inte när man måste jobba och det är tusen grader varmt både inom- och utomhus och sen när man kommer hem är man för trött för att göra någonting överhuvudtaget. i måndags satt jag bara i trädgården rakt upp och ner och gjorde nada. igår flyttade jag lite ved, men mer än så blev inte gjort. idag ska jag dock ta mig i kragen och gå ut med hundarna i skogen. även om vi har stor tomt där de rastar sig utmärkt på egen hand får jag superdåligt samvete när jag inte tar ut dom på promenader som jag brukar. men jag har inte o-o-o-rkat.

jag blev precis uppringd av en säljare på jobbet som pratade i en rasande fart och ville ge mig två biobiljetter som tack för att vårt företag varit med i någon marknadsundersökning och att "de andra" hade sagt att jag stod som ansvarig av inköp av rengöringsmedel. och det kan väl stämma, även om jag inte varit med i någon undersökning men jag tänkte att de som skulle kunna ha pratat med någon säljare har säkert skyfflat över det på mig så som jag har skällt på dom för att de köper in fel saker. och hon snackade på om ditt och datt och om sig själv och hej och hå och så började hon prata om deras fantastiska rengöringsprodukt, och jag svarade att vi inte köper in nya produkter hur som helst eftersom vi är en tillståndspliktig verksamhet med en hårt styrd kontroll över vilka kemikalier som får användas, men om hon ville kunde hon ju maila ett säkerhetsdatablad och hon bara "ja, jag förstår, det ska jag absolut göra" och tog min mailadress, och sen var det snack om semestrar och resor och väder och vind i ett hejdundrande tempo och så plötsligt hade hon i förbifarten reserverat något "startpaket" innehållande 30 liter rengöringsmedel och 30 liter avfettningsmedel och jag bara HOLD YOUR HORSES HÄR NU VA, och betonade att här får inte köpas in någonting eller ens tas emot något prov, utan jag var bara intresserad av att titta på säkerhetsdatablad, och hon bara "ja, det här var ju konstigt, för vi går ju bara ut till kunder som vi haft ett första samtal med" och jag frågade vem hon hade pratat med tidigare och det kunde hon inte redogöra för, och sen skulle hon prata med "dom på vårt lager" och så helt plötsligt så hade hon ändrat från 30 till 15 liter och jag bara MEN HALLÅ VÄNTA LITE NU, jag måste betona att, och så hela historien om vår tillståndspliktiga verksamhet och yadayadayada. ja, så till slut så kunde jag avsluta samtalet och sen googlade jag företaget och de var väl med på ungefär alla svarta listor över oseriösa säljföretag som fanns i hela världen. typ. nu känner jag mig lite korkad som inte fattade detta redan från början utan bara trodde att det var J eller S som hade lämpat över en påstridig säljare till mig för att de själva skulle slippa ha med den att göra. men jag sa ju åtminstone nej till det skickligt inlindade erbjudandet.

jaja. i övrigt är det inget nytt under solen angående mr S' utbildning eller eventuellt jobb. så himla tråkigt att bara gå omkring och inte veta och inte kunna påverka någonting. men vi tycker åtminstone att S-hunden blir lite bättre för varje dag, och det är ju i alla fall ett plus.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.