at work

.jag 2015-08-14 10:24 (inga kommentarer)
sådärja, då var det slut på nästan fyra veckors ledighet och dags att dra på tagelskjortan igen, kändes det lite som igår kväll, men nu när jag har jobbat en halv dag känns det ungefär som vanligt igen. kul att träffa kollegorna, skönt att inte A är här och förpestar tillvaron med sin generella grinighet.
några större katastrofer verkar inte ha inträffat under min bortovaro, det verkar ha varit ganska lugnt. några nyheter om jobbet och de nya ägarna lyser också med sin frånvaro, men det är kanske inte så konstigt, de har väl också haft semester.

rätt skönt ändå att börja jobba på en fredag, lite mjukstart liksom. jag har betat av alla mailen i inkorgen, det var en del eftersom jag vägrar "bara ska kolla jobbmailen lite snabbt" under semestern. men rätt många kunde jag radera utan att ens behöva läsa mer än rubrik och avsändare. effektivt och bra. och tja, det blir nog rätt så bra att komma in i lite vanor och rutiner igen efter den senaste tidens turbulens, mest känslomässig förvisso men ändå. ordning och reda samt lite flyt i tillvaron hade ju inte varit helt fel, men vi får väl börja med ordning och reda eftersom man inte direkt kan styra flytet.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.