onsdagen

.jag 2015-08-12 20:32 (1 kommentar)
idag har jag inte gjort många knop. jag åkte och köpte ägg. har ju ÄNTLIGEN lyckats få tag på en människa på en gård här i närheten som har höns som går ute och sprätter och pickar och lever ett bra hönsliv. kvaliteten på äggen är därefter och går inte att jämföra ens med ekologiska ägg från affären. så det är jag helnöjd med och då får gör det inget att det tar en timme, inte att åka dit, det är bara några kilometer, men för att man mäste stå och prata sådär som man gör på landet och som egentligen inte är min grej, för jag är så dålig på kallprat. men hönsmänniskan är lättpratad så det gick bra.

men i övrigt har det inte blivit mycket gjort. jag har lagat mat och bakat och sågat och flyttat lite ved, det är väl allt. och imorgon är det SISTA SEMESTERDAGEN. det känns ju sådär. fast hade inte S-hunden blivit sjuk så hade det nog känts mer okej. nu har det varit lite för mycket ångest och depp. men det är ju som det är. just nu tycker jag inte jag ser någon direkt förbättring hos S-hunden heller. han är fortfarande jättetrött och väldigt vinglig, det är som att han inte får med sig bakbenen riktigt. och han är jättestel och har svårt att både lägga sig och resa sig. fast jag tänker att om man har krampat så mycket som han gjorde så borde man väl nästan få som träningsvärk efteråt? och då är det kanske inte konstigt om han är stel och stapplig. vingligheten kunde sitta i upp till fjorton dagar sa veterinären, så det är väl bara att avvakta. något särskilt värdigt hundliv är det inte nu tycker jag, men det ska ju vara övergående. hoppas, hoppas.

dom som håller i trådarna för nr S' utbildning som inte blev av hörde av sig igår och har kanske, KANSKE, skramlat fram en ny utbildning. fast det var inte klart än och det är väl ingen idé att hoppas, men en hypotumme eller tvä hade ju inte skadat.

ikapiika

Jag hypotummar!

2015-08-13 19:19:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.