jamen jag överlevde

.jag 2015-07-26 13:32 (inga kommentarer)
ja, jag överlevde detta ångestfyllda läger med rasklubben. jag kom hem i går eftermiddag, dyngsur efter en hel dags regn. de andra dagarna var det rätt bra väder, men igår öppnades alltså himlens portar. men det var ju bara att gilla läget.

och hur blev det? tja. periodvis lite trevligare än jag trott, kanske mest på grund av att jag fick hänga med trevliga människor med ungefär samma humor, så det blev en del fnissande. det blev även en hel del tillfällen där vi liksom fick gå undan och bara väsa och pysa ut irritation över somliga. som arrangör kan man ju inte stå och tjafsa inför folk hur som helst, så jag tror ändå vi höll ihop en rätt så proffsig fasad. men vad är det för mening med att ha möten och fatta beslut om hur vi ska göra när vissa ändå gör som de själva vill? det, tillsammans med oförmåga att lämna ifrån sig viktig information, var väl det vanligaste temat på våra tala-ut-stunder med sammanbitna tänder.

men nu är det över och igår kom jag hem, trött och genomblöt som sagt. mr S var inte hemma, han har startat den roadtrip som jag ska ansluta till om några dagar. jag ska landa och ladda om batterierna och lite sånt där först. städa och betala räkningar ingick visst också i semestergöromålen kom jag på, så det har jag gjort idag efter att jag kom hem från en långpromenad med hundarna i skogen. så skönt att få vara ensam efter att ha haft folk omkring mig dygnet runt i flera dagar.

idag är det kallt och blåsigt och småregnigt, det känns mer som oktober än juli. men det gör inte så mycket. nu ska jag ta en sväng ner till byns loppis och sen är det inget mer på agendan idag vad jag vet. och det är ju alldeles lagom.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.