jodå

.jag 2015-07-21 20:38 (inga kommentarer)
jag har semester. gör inte många knop. vädret är väl sådär, men det skiter jag i. jag har precis ätit hamburgare, druckit vin och glott på "lyxfällan" på tv. plus ätit OSTBÅGAR. när åt jag ostbägar senast, det var nog på förra sidan millenniumskiftet. mr S säger att den här semestern ska vi dricka margueritas. det har jag aldrig gjort så det kan ju bli en upplevelse.

vi har också avverkat något slags traditionellt semestergräl om ingenting. meningslöst och trist, men nu är det väl förhoppningsvis historia. jag har rätt mycket ångest för det här förbannade lägret och längtar redan till att det ska vara över och ALDRIG MER ska jag utsätta mig för nåt sånt här, det är ett löfte.

läser på facebook om alla som ska dit och som är superpeppade och tycker det ska bli SÅ roligt och känner mig mest avig som ser det här som en prövning av stora mått. men tre dagar kan väl gå jättejättefort, väl?

fast tre dagar är ju en sanning med modifikation, för imorgon måste jag packa och förbereda de träningar jag ska hålla i, för på torsdag åker jag hemifrån klockan 06.00, vilket inte är någon dröm under ens semester om ni frågar mig. det råkar dessutom sammanfalla med min födelsedag och, tja, roligare kan man ju spendera den. men nu är fan i båten, nu är det bara att spotta i nävarna och börja ro mot land.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.